evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Challe Salle zaradi raka izgubil prijatelja

19. 2. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Challe Salle - Dobr Vem 5 (foto Matic Gabriel)

Challe Salle foto: Matic Gabriel

Priljubljeni Challe Salle je svoje oboževalce z novo pesmijo nekoliko presenetil, a hkrati navdušil. Pesem Dobr vem pa posveča pokojnemu prijatelju, ki je zaradi raka umrl pred kratkim.

»Življenje je komplicirano in ni vedno vse tako preprosto, kot se zdi. Verjamem, da v zadnjih dveh letih marsikomu ni bilo lahko, tudi meni. Imam 30 let in če pogledam 5 ali 10 let nazaj, vidim, da se je moj način življenja in razmišljanja čisto spremenil. Z izkušnjami sem se veliko naučil in sedaj so mi jasne določene stvari o katerih v preteklosti nisem niti razmišljal, zato sem tudi izbral tak naslov. Ne morem snemati samo veselih pesmi, saj sem prišel do točke, ko ustvarjam samo še po občutku. Mislim, da je to pri tem projektu še bolj prišlo do izraza in da ljudje res čutijo mojo iskrenost in energijo. Pesem sem posvetil svojemu pokojnemu prijatelju Tikiju, ki nas je pred kratkim zapustil zaradi raka. Podpiral me je od samega začetka in dobro vem, da bi mu bila pesem zelo pri srcu,« je za medije o novi pesmi povedal Challe Salle.

 

S projektom Dobr vem se Challe vrača k svojim začetkom. Oboževalce je presenetil l z modernim hip hop slogom, kjer se prepletata življenjska in družbeno kritična tematika. Očitno so novosti na naši sceni več kot dobrodošle, saj je spot v manj kot desetih dneh skoraj že dosegel 200.000 ogledov in se takoj uvrstil na lestvico najbolj popularnih vsebin na Youtubu pri nas.

prejšnji članek
To je sin priznane igralke Nataše Barbare Gračner
Svet slavnih
To je sin priznane igralke Nataše Barbare Gračner
naslednji članek
Mandarinino olje zoper nespečnost, razdražljivost, anksioznost, stres in depresijo
Zdravje
Mandarinino olje zoper nespečnost, razdražljivost, anksioznost, stres in depresijo