benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Roškarju uspelo shujšati 15 kg?

31. 5. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
robert-roškar

Robert Roškar foto: Radio 1

Voditelj oddaje Šou domov na Radiu 1, Robert Roškar je pred nekaj meseci najavil projekt plaža, kar je pomenilo, da more shujšati za 15 kilogramov. V primeru, da mu to ne bi uspelo, bi moral delati celo poletje brez dopusta. Kakšen je rezultat?

Prvotno je bilo dogovorjeno, da mora Roškar shujšati do 1.7., ko bosta z Anjo Ramšak prevzela vodenje jutranjega programa na Radiu 1, a mu je zadevo še malo zakompliciral Denis Avdić. Čas hujšanja mu je skrajšal za kar mesec dni. Robert je dodaten izziv moral sprejti, drugače se ne bi mogel udeležiti tekmovanja za pesem evrovizije v živo.

Danes je tako imel še zadnje odločilno tehtanje, Gargamel je prinesel tehtnico in ta je pokazala 98.9 kg!

Robert Roškar foto: Radio 1

»Wow, noro, presrečen sem. Moram priznati, da sem se namatral. Shujšal sem tako, da sem jedel vse, samo manj. Diete, kjer se moraš odrekati, niso zame. Saj potem vse pojem za nazaj. Zato sem preprosto jedel manj, izogibal sem se alkoholu, kruhu in sladkorju. Pa telovadil sem. Tudi naprej se bom držal tega sistema, ker mi je zelo vseč pogled v ogledalo. Več let mi ni bil, zdaj pa se pogledam in si rečem, da sploh nisem tako slab,« je v smehu povedal zmagovalec Roškar, ki je od Anje, ki se je zaradi bolezni javila preko Skypa, za nagrado prejel sendvič z belim kruhom, poli salamo in majonezo.

Robert Roškar foto: Radio 1

»Kar škoda mi je, da bi ga zdaj celega pojedel in šel na stara pota,« je še dejal Roškar.

»Jaz sem vedno verjela, da mu bo uspelo, preveč rad ima dopust, da bi popustil. Sem pa res vesela, da mu je uspelo, vem, kako želel si je tega. Ne samo izgube kilogramov, ampak nasploh močnejšega telesa,« je dejala Anja, ki sama dobro ve, kako dosleden moraš biti s prehrano in telovadbo, da obdržiš izgubljene kilograme.

»Samo od njega je odvisno, kako priden bo. Mislim, da se zaveda, kako lahko je dobiti vse nazaj - prej kot izgubiti. Toliko dela je vložil v to, sem prepričana, da ga ne bo takoj zapravil. Ga bom pa absolutno tudi jaz čimbolj motivirala,« je zaključila Anja in bila presrečna, da bosta oba lahko uživala na dopustu.

prejšnji članek
Gordani šov spremenil življenje
Resničnostni šovi
Gordani šov spremenil življenje
naslednji članek
Deževnica kot orodje varčevanja
Življenjski slog
Deževnica kot orodje varčevanja