benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kakšen je bil namen Anine preobrazbe?

4. 6. 2022; 07.00
Avtor: Revija Lady
ana praznik 4

Ana Praznik foto: revija zvezde

'Mami, meni si najbolj všeč taka, kot si,' je ob pogledu na mamino preobrazbo dejala Otja, čeprav je bila navdušena nad njenimi dolgimi lasmi. A kaj je bil pravzaprav namen popolne preobrazbe, tekom katere so Ano Praznik spremenili v popolnoma drugo žensko?

Priljubljena pevka in voditeljica je v ogledalu zagledala dolgolaso različico sebe, čeprav je že vse življenje zaprisežena kratkolaska. »Če sem čisto iskrena, nisem nikoli imela želje biti dolgolaska. Me je pa vedno zanimalo, kakšna bi bila. In tudi Tiborja je to zanimalo. In ko si Tibor nekaj zada, to tudi uresniči. (smeh) Mi je bilo pa precej čudno nositi vse tiste lase. Glava je bila nenadoma veliko težja in nekako se začneš drugače gibati. Ves čas sem si gladila te dolge lase. In končno sem doživela občutek, kako je, ko ti lasje božajo hrbet. Res nenavaden občutek,« pravi Ana in prizna, da je dolgolaska postala le za en dan.

»To je bilo res samo za fotografiranje. Želeli smo prikazati, kakšna sprememba se da narediti, če imaš ob sebi dobro ekipo. Da ne potrebuješ nobenih filtrov, temveč samo znanje strokovnjakov. No, cele vojske strokovnjakov. Make up artistko Diamondee, frizerja Kikija, stilistko Jernejo P. Zhembrovskyy, fotografa Tiborja Goloba. Pa še ekipo, ki je snemala vso preobrazbo in delala posnetke iz zakulisja,« je še priznala bepopovka, ki je za preobrazbo porabila dobrih deset ur.

»Če sem iskrena, me marsikdo ni prepoznal, niti sama se nisem. (smeh) Temu se res reče prava preobrazba. In ko sem pokazala fotografije mojemu Petru in Otji, sta bila oba brez besed, kar se pri hčerki zgodi res redko. Otja je bila popolnoma navdušena nad sijočimi, dolgimi, valovitimi lasmi in vrhunskim, malo drugačnim ličenjem. A na koncu je zaključila – mami, meni si najbolj všeč taka, kot si,« razkriva pevka, ki je bila letos med kandidatkami za izbor femme fatale. In sama se najbolj fatalno počuti takrat, kadar se počuti dobro v svoji koži, kadar je v sebi mirna, osredotočena, kadar so njeni cilji jasni in kadar odločno koraka proti njim. Takrat izžareva samozavest in ima občutek, da je nič ne more ustaviti.

prejšnji članek
Nika Zorjan ponosna na zakon svojih staršev
Svet slavnih
Nika Zorjan ponosna na zakon svojih staršev
naslednji članek
Špela Močnik se bo kmalu poročila
Svet slavnih
Špela Močnik se bo kmalu poročila