pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nikolina pogumno izrazila zanimanje za drugega

16. 6. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled-hrvaška

Luka foto: RTL

Na skupni večerji je poprej zadržana Nikolina stopila iz ozadja in skušala pritegniti pozornost z zastavljanjem neposrednih vprašanj. V oči ji je padel Nadjin Luka, ki ni skrival, da mu je ob Nikolinini pozornosti nelagodno.

Nikolina je skupnem druženju kandidatov eksperimenta Poroka na prvi pogled jasneje izrazila svoje občutke in stališče, ki ga ima do soproga Adama. Razložila je, da ga v zunanjem svetu ne bi opazila in da je njegov trud popolnoma brez smisla, saj v njem nič ne vidi in do njega nič ne čuti. Pojasnila je, da ji ni všeč, da ji ne ustreza, da je dolgočasen in da si želi moškega, ki bi jo motiviral.

Nikolina in Adam foto: RTL

No, nekoga bolj ustreznega je opazila nedaleč proč od sebe, njeno pozornost je namreč pritegnil Najdin soprog Luka. Nikolina je ob tem gledalce presenetila s spremembo vedenja, nenadoma se je namreč prelevila v žensko, ki je pogumno zastavljala vprašanja in drezala v Luko, da bi slednji jasneje izrazil svoje misli in občutke. Da je šlo ob tem za očitno osvajanje, je pomislil tudi Luka, kar je po večerji zaupal svoji dragi Nadji. A če je ob tem upal na njeno ljubosumje, se slednje ni zgodilo …

Nikolina foto: RTL

Prva skupna večerja. foto: RTL

Luka in Nadja foto: RTL

prejšnji članek
Exatlonovca vstopata v to oddajo
Svet slavnih
Exatlonovca vstopata v to oddajo
naslednji članek
Delovno poletje Žana Serčiča
Svet slavnih
Delovno poletje Žana Serčiča