cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Isaac Palma obljublja veliko presenečenje

6. 7. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Isaac Palma (2)

Isaac Palma foto: Promocijski material

Priljubljeni pevec se ta vikend vrača na festival Melodije morja in sonca, kjer je že slavil pred petimi leti.

Isaac Palma se bo na letošnjem MMS 2022 predstavil s pesmijo 'Zdaj je čas', na odru pa se mu bodo pridružili tudi fantje iz skupine Il Divji, skupaj pa bodo poskrbeli za pravo glasbeno čarovnijo. Glasbenik je prepričan, da je letošnja pesem namenjena širši javnosti in da mora njeno sporočilo slišati vsak. Ob tem pa je tudi počaščen, da je spet lahko del tega velikega dogodka, ki vsako leto napolni Avditorij Portorož.

Pesem govori o tem, da nas moč ljubezni nenehno povezuje in da skupaj zmoremo vse, v preteklih dneh pa je tudi že dobila videospot, ki pa bo na ogled takoj po tekmovanju. V njem se bodo zvrstile naravne lepote naše Slovenije. Letošnjo dodano vrednost pa boste lahko videli tudi na odru, saj česa takšnega s strani Isaaca najbrž še nikoli niste zasledili. K petju bo dodal š eposebno koreografijo, ki bo močno presenetila. 

Isaac Palma in Il Divji foto: Promocijski material

V teh dneh sicer potekajo tudi predstavitveni večeri vseh izvajalcev in primorsko občinstvo že lahko uživa v predfestivalnem vzdušju. Isaac se je v Portorožu predstavil včeraj in ob delil veselje pred sobotnim velikim večerom. Zaupal pa nam je še, da bo poletje vroče in delovno. Čakajo ga številni koncerti, presenečenja na porokah in rojstnih dnevih ...  Zabave v letošnjem poletju ne bo manjkalo.

"Glasba me navdušuje odkar vem zase, zato poletja ne bi mogel preživeti lepše kot obdan z ljudmi, ki me radi poslušajo," zaključuje Isaac.

prejšnji članek
OKUSNO: Hitro ocvrte kozice s čilijem, limono in peteršiljem
Kulinarika
OKUSNO: Hitro ocvrte kozice s čilijem, limono in peteršiljem
naslednji članek
Ne boste verjeli, kaj se je Darji Gajšek zgodilo na Triglavu
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kaj se je Darji Gajšek zgodilo na Triglavu
#nasazenazenska
nasazenazenska