Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugibanj je konec, to je vesela novica Anje in Roškarja

26. 8. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
Robert Roškar in Anja Ramšak

Robert Roškar in Anja Ramšak foto: Radio1

Z roko v roki sta vzhičeno napovedala, da bosta poslušalcem sporočila veselo novico. Ugibanj je bilo veliko, sedaj pa sta razkrila, kaj ju je tako razveselilo.
Potem ko sta Anja in Roškar na družbenem omrežju najavila, da imata za svojo spletno publiko in poslušalce veselo novico, so se pojavila raznolika ugibanja, kaj bi lahko imela za bregom. Ob raznolikih odzivih  so se radijci do solz nasmejali, saj so nekateri pomislili celo na to, da je Anja noseča in da sta se z Roškarjem zaročila.

No, ugibanj je sedaj konec, kot so pojasnili na radio 1, je vesela novica ta, da bo Šou domov na Radiu 1 od ponedeljka 29. avgusta s poslušalci eno kar uro dlje!

Anja Ramšak in Robert Roškar foto: Radio1

"Tako je, Anja in Roškar te bosta pozdravila ob 14. uri in bosta s tabo na poti domov vse do 18. ure. V tem času te bosta zabavala in nasmejala s svojimi simpatičnimi domislicami in šalami, predvsem pa bosta imela še več časa za pogovore s poslušalci, ki so postali zelo pomemben del tega popoldanskega radijskega showa. Glede na to, da sta si privoščila res dolg dopust, se vračata povsem spočita in verjamemo, da še bolj prižmojznjena."

prejšnji članek
Lina Majcen po Kmetiji uresničila sanje
Resničnostni šovi
Lina Majcen po Kmetiji uresničila sanje
naslednji članek
Se Sylvester Stallone ločuje zaradi psa?
Svet slavnih
Se Sylvester Stallone ločuje zaradi psa?