petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Roš v Ljubljani česa takšnega ni pričakovala

7. 10. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Pekarna Ana

Pekarna Ana foto: Njena.si

Ena najboljših kuharic na svetu in prejemnica dveh Michelinovih zvezdic Ana Roš je danes v središču Ljubljane odprla svojo prvo pekarno. Tega, kar je sledilo, ni pričakoval nihče.

Na Slovenski cesti v Ljubljani, v samem središču prestolnice, je danes prvo pekarno z imenom Pekarna Ana, s pomočjo partnerjev odprla slovenska kuharska mojstrica Ana Roš. Pekovska ekipa bo v pekarni sicer delovala pod taktirko mojstrice droži Nataše Đurić, ki je za pekovske izdelke skrbela že v Hiši Franko. Očitno pa so novo pekarno Ljubljančani zelo nestrpno pričakovali, saj je bila že pred jutranjim odprtjem pred vrati nepregledna kolona ljudi, ki so želeli preizkusiti vsaj eno izmed dobrot. 

Zadovoljna ekipa pred na novo odprto pekarno v središču Ljubljane. foto: Njena.si

Rezultat? Razprodani pekovski izdelki in širok nasmešek na obrazu kuharske mojstrice Ane Roš. "V dveh urah smo razprodali. Ob sedmih smo odprli, pa je že bila dolga vrsta," nam je zaupala Ana. Ob 11. uri je bilo na voljo še nekaj kruha z drožmi, večine stvari pa ni bilo več na voljo. Današnji dan je bil seveda namenjen tudi druženju in čestitkam, a ekipa takega odziva vseeno ni pričakovala. So pa obljubili, da bodo že jutri police polne dlje časa, saj bo tudi sproti več časa za peko in pripravo. 

prejšnji članek
Patricia Pangeršič razkrila spol otroka
Svet slavnih
Patricia Pangeršič razkrila spol otroka
naslednji članek
Pravi čas je, da se odpravite po svoj novi par čevljev – zlasti če jih lahko dobite po znižani ceni!
Moda&Lepota
Pravi čas je, da se odpravite po svoj novi par čevljev – zlasti če jih lahko dobite po znižani ceni!