podgana
Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le oglasil proizvajalec

andrej zubicki zubitsky bobo
Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V novi Netflixovi uspešnici Lindsay Lohan tudi Kranjska Gora

20. 11. 2022; 11.48
Avtor: K.M.
Falling for Christmas

Lindsay Lohan in Chord Overstreet v novem božičnem filmu Falling for Christmas foto: Profimedia

Produkcijska hiša Netflix v svoji produkciji vse večkrat uporablja tudi podobe iz Slovenije. Kranjska Gora je svoje mesto našla v trenutno zelo priljubljenem filmu.

Lindsay Lohan se je v svet filma velika z veliko potezo. Skupaj z zvezdnikom serije Glee Chordom Overstreetom je namreč zaigrala v novi Neflixovi božični produkciji Falling for Christmas (Zaljubljan se za božič). Film je že od same premiere med najbolj priljubljenimi filmi v številnih državah, tudi v Sloveniji. Trenutno je v Sloveniji na lestvici najbolj priljubljenih filmov recimo na drugem mestu. Prehitel pa ga je nov božični film Christmas with you (Božič s tabo).

Lindsay Lohan, Chord Overstreet foto: Profimedia

V filmu tudi Slovenija

Morda si boste film zdaj ogledali še z večjim veseljem, saj vam bomo pokazali posnetek, v katerem je upodobljena Slovenija. Natančneje slovensko turistično središče Kranjska Gora. Sam film so sicer snemali v Združenih državah Amerike, so pa vseeno uporabili številne posnetke iz različnih krajev po svetu. Nočni posnetek Kranjske Gore je sicer dodano računalniško obdelan, saj so dodali predvsem dodatna poslopja. 

Prelepa kulisa

So pa producenti filma Falling for Christmas uporabili prelepo kuliso, ki Kranjsko goro obdaja. Predvsem prelepe gorske vrhove in gozdne površine. Spodaj objavljamo dve fotografiji. Nočna je fotografija iz filma, dnevna pa originalna podoba priljubljene slovenske destinacije. 

Falling for Christmas Kranjska Gora foto: Netflix

Kranjska Gora foto: Kranjska Gora

Slovenija priljubljena med producenti

Naša država je v zadnjih letih postala zelo priljubljena med številnimi producenti, tako oglasov kot tudi filmov in serij. Tudi Netflix je letos pri nas, tudi v Kranjski Gori, že snemal eno izmed najbolj priljubljenih serij. Svojo zadnjo sezono v vlogi Garalta of Rivia v seriji The Witcher je namreč ravno pri nas posnel priljubljeni igralec Henry Cavill. Kar je zagotovo pomemben podatek, saj zaradi njegovega slovesa pričakujejo veliko gledanost tretje sezone, ki bo prvič predvajana leta 2023.

prejšnji članek
Gašper Rifelj o največjem življenjskem zmagoslavju
Svet slavnih
Gašper Rifelj o največjem življenjskem zmagoslavju
naslednji članek
Peter Vilfan pokazal veliko srce
Svet slavnih
Peter Vilfan pokazal veliko srce