Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Modrijani tokrat polni strasti

28. 11. 2022; 12.05
Avtor: K.M.
Modrijani, Booom

Modrijani in Booom! foto: Promocijski material

Priljubljeni Modrijani so svoje moči tokrat združili s fantovsko skupino Booom!, javnosti pa tako predstavljajo pesem, za katero pravijo, da bo ljudem pomagala v težkih trenutkih.

"Spomin je iskrena pesem, ki vam naj pomaga v težkih trenutkih, naj lajša bolečino in žalost. Spomin je čuteča pesem, polna strasti, ki vam naj lepša ljubezenske trenutke. Spomin je izpoved, v kateri se lahko najdemo vsi," so o pesmi povedali Modrijani, ki so za projekt moči združili z mladostno skupino Booom!. Ti o pesmi pravijo: "Okvir naše nove pesmi 'Spomin' je ljubezenska zveza, ki je doživela vzpone in padce, ter se končala. Ne glede na negativne občutke nas potem, ko se razidemo z ljubljeno osebo, spremlja veliko spominov na dobre čase in prav to so trenutki na katere se moramo opirati, ko nam je težko."

Pomoč Jana Plestenjaka

Pesem so ustvarili fantje skupine Booom!, skupaj z izrednim Janom Plestenjakom. Priredbo je ustvaril Žan Serčič. Ta je ob izdidu pesmi povedal: "Čeprav sem kot pevec, producent in inštrumentalist sodeloval že na mnogih 'sessionih', tako pisane druščine v studiu še nisem imel." Največji izziv s katerim se je spopadel je bilo združiti generacijsko in žanrsko razliko v nekaj smiselnega, kar mu je na koncu vrhunsko uspelo s pomočjo talentiranih glasbenikov in pevcev.

Videospot

Spremljevalni videospot je nastal pod režijsko taktirko Modrijana Sergija Lugovskega in Igorja Pečolerja. Skupini Booom! in Modrijanom pa se je v njem pridružila tudi simpatična Neja Krampl Mastnak, ki je poskrbela za zapeljivo, romantično energijo, ki bo zaživela na malih ekranih. Celoten projekt je podprlo podjetje MIK Celje. Nastal je čudovit glasbeni in vizualni produkt, ki se bo poslušalcem ter gledalcem zagotovo vtisnil globoko v spomin.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Pridobili boste tudi notranjo moč in voljo
Horoskop
Tedenski horoskop: Pridobili boste tudi notranjo moč in voljo
naslednji članek
Saj ne boste verjeli, čigava hčerka je to!
Svet slavnih
Saj ne boste verjeli, čigava hčerka je to!