Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

O ločitvi spregovoril tudi Miha Hercog

14. 1. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Saša Lendero

Saša Lendero foto: Osebni arhiv Saše Lendero

Slovensko javnost je včeraj z objavo o ločitvi močno presenetila Saša Lendero. O koncu ljubezni in zakona pa je spregovoril tudi zdaj njen že nekdanji mož Miha.

Čeprav so govorice že krožile, predvsem zaradi dejstva, da se v zadnjih mesecih sploh nista pojavljala skupaj. Ne v javnosti in ne na družbenih omrežjih. Pred meseci sta šla Saša Lendero in Miha Hercog tudi vsak po svoje na dopust. Že takrat pa so številni začutili, da nekaj v odnosu ni tako, kot bi morali biti. Saša se je recimo marca sama oziroma v družbi prijateljice odpravila na Zaznzibar. kar naj bi bilo druženje s prijateljicami in darilo po poroki. Sašin zapis najdete tukaj >>KLIKNITE<<

Zdaj pa je o ločitvi in situaciji spregovoril tudi glasbenik Miha Hercog. 

Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni

Miha je v zapisu uporabil tudi verz iz pesmi Ne bom ti lagal skupine Pop Design, pri kateri je bil pred leti tudi on pevec. "Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni." 

Preverite, kaj je zapisal: "Bilo je prekrasnih 21 let. V tem času je bilo ogromno lepih trenutkov pa tudi nekaj tistih malo bolj grenkih … Bila sva sorodni duši, ki gresta zdaj vsaka svojo pot. Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo… Nikoli nisem razumel stiha - “Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni” … mogoče ga zdaj malo bolj razumem … ne vem, ampak izbral sem… Saša, hvala za nešteto lepih trenutkov in hvala, za najlepše darilo, ki si mi ga dala. Najino prečudovito Ario, ki je in bo vedno kraljica mojega srca!"

Zaroka v televizijski oddaji 

Miha in Saša sta bila par več kot dve desetletij. Kljub temu, da sta bila že nekaj let zaročena, pa je Miha Sašo še enkrat zaročil kar pred televizijskimi kamerami. Natančneje med snemanjem oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko. Kako je potekala zaroka, si lahko preberete TUKAJ. Poroka pa je sledila šele v začetku poletja leta 2021 - KLINITE TUKAJ

prejšnji članek
Predsednik vlade Golob o spremembah: so del življenja
Svet slavnih
Predsednik vlade Golob o spremembah: so del življenja
naslednji članek
John Legend na zasebnem dogodku potrdil, da je spet oče
Svet slavnih
John Legend na zasebnem dogodku potrdil, da je spet oče