državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Serijo Ja, Chef! zapustil glavni igralec

16. 3. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Slovo igralcev

Katarina Čas, Klemen Janežič in Faketa Salihbegović Advagić foto: POP TV

Humoristično serijo Ja, Chef! so zapustili trije liki, med drugim tudi pripovedovalec zgodbe in glavni igralec Klemen Janežič.

Po dveh letih snemanj popularne kulinarične pustolovščine Ja, Chef!, so kameram pomahali v slovo trije liki, ki žal niso del že začrtanega nadaljevanja scenarija licenčne ruske serije Kuhinja (The Kitchen). V minulem obdobju sta tako zadnje kadre posnela glavna igralca Katarina Čas in Klemen Janežič ter priznana bosanska igralka Faketa Salihbegović Advagić, ki je v zgodbi upodabljala čistilko Šefiko.

Zdi se nenavadno, a v seriji ne bo več kuharja Luka Čeha, ki je pravzaprav pripovedovalec zgodb in eden izmed glavnih likov. »Obdobje, v katerem sem snemal serijo Ja, Chef, me bo zaznamovalo za vse življenje. Tako v zasebnem kot profesionalnem življenju so se mi zgodile velike in nepričakovane stvari. Zelo sem hvaležen za to priložnost in vse sodelavce na setu. Od naše Ruže pa vse do Janija, hvala vam,« je po koncu snemanja za 24ur.com strnil misli Janežič, ki ga bomo v nadaljevanju serije zagotovo zelo pogrešali.

To pa ne pomeni, da omenjenih igralcev v naslednjih sezonah ne boste spremljali. Ekipa je v dveh letih posnela veliko delov, v katerih bodo vsi omenjeni liki še upodobljeni. Zaenkrat je na platformi Voyo na voljo šest sezon, prepričani pa smo, da bomo Klemna, Katarino in Faketo lahko spremljali še kar nekaj časa.

prejšnji članek
Ste vedeli, kaj je delala, preden je zaslovela kot Kelly Taylor?
Svet slavnih
Ste vedeli, kaj je delala, preden je zaslovela kot Kelly Taylor?
naslednji članek
Ne boste verjeli, zakaj je Darja Gajšek obiskala Budimpešto
Svet slavnih
Ne boste verjeli, zakaj je Darja Gajšek obiskala Budimpešto