sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marjetko Vovk in mamo je očetova smrt še bolj povezala

2. 4. 2023; 05.00
Avtor: Nina Keder / revija Lady
08 POT_marjetka vovk 1

Marjetka Vovk z mamo foto: osebni arhiv

Marjetka Vovk in njena mama Marjeta Fink sta od nekdaj zelo povezani, k čemur je pripomoglo tudi dejstvo, da je Marjetkin oče veliko prezgodaj umrl.

V zadnjem času poznamo Marjetko Vovk predvsem kot glasbenico, ki samostojno in z možem Alešem niza uspešnico za uspešnico predvsem zelo čustvenih pesmi, ki so jih Slovenci hitro vzeli za svoje. Čutnost in srčnost pa je Marjetka povzela od svoje mame Marjete Fink, s katero sta tesno povezani.

»Že od otroštva sva na isti valovni dolžini. Mami je bila vedno moja prijateljica, lahko sem ji zaupala vse stiske, dobre stvari. Vedno me je znala poslušati in nikoli se prav zares nisva sprli,« pravi pevka. Ob spominih na otroštvo pa se Marjetka čuti še bolj povezana z mamo, saj ju je obe prizadela prezgodnja izguba Marjetkinega očeta.

»Imela sem kar težko otroštvo, saj se je moj ati skoraj vse otroštvo, kar se ga nekako spomnim, boril z boleznijo in potem pri mojih osemnajstih letih umrl. Vsi smo imeli dokaj težka leta, ki so nam pustila posledice in življenje je bilo vse prej kot pravljica. A ravno to naju je z mamo skozi vsa leta še bolj povezalo. Bili sva podpora druga drugi in še danes je tako. Pri mami najbolj cenim, da mi je pustila biti jaz in mi za nobeno stvar ni pridigala in me učila. Rada bi bila kot moja mami, sploh če se postavim v vlogo babice, kot je ona. Je super pozitivna babi.«

prejšnji članek
Mama Vesna lepo vzgojila Mateja Zemljiča
Svet slavnih
Mama Vesna lepo vzgojila Mateja Zemljiča
naslednji članek
Velikonočni krofi z glazuro
Kulinarika
Velikonočni krofi z glazuro