Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Isaac Palma na rojstnodnevni zabavi pripravil lepo presenečenje

19. 6. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Isaac Palma 3

Isaac Palma predstavlja novo pesem. foto: Promocijski material

Argentinski glasbenik, ki že sedem let živi v Sloveniji, je pred dnevi praznoval 32. rojstni dan. Takole pa je presenetil zbrane na praznovanju.

Isaac Palma je svoj dan preživel v krogu družine, prvič pa je z njim praznoval tudi novorojeni sin, ki se je starejši sestrici pridružil nekaj dni pred božičem. Za vse povabljene na rojstnodnevni zabavi je Isaac premierno predvajal čisto novi singl z naslovom Mala mala, ki ga je sicer uradno izdal v petek in je uvertura v najbolj vroče poletje. Tako vsaj pravi Isaac, ki si to novo pesem šteje kot popolno porojstnodnevno darilo samemu sebi in svojim poslušalcem. Latino ritmi, preplet salse in bachate, vroča kri in vonj po strasti.

"Zelo sem ponosen na ta nov singel 'Mala Mala'. Ritem in besedilo pesmi me popeljeta v povsem novo dimenzijo glasbe. Upam, da bodo moji oboževalci uživali v tej pesmi tako kot jaz in da bo prinesla veselje in plesno vzdušje v njihova življenja," nam je zaupal glasbenik, ki je s pesmijo izdal tudi čisto nov videospot, ki ga je režirala ekipa Neo Visuals, znana po tem, da je že sodelovala z mnogimi znanimi glasbeniki in ustvarila vizualne mojstrovine. 

Avtor besedila je mojster besed Rok Lunaček, avtor glasbe pa Roman Sarjaš (Art Music Records). Vse skupaj so posneli z izjemno glasbeno ekipo, med drugim so pri pesmi sodelovali bobnar Jure Rozman, kitarist Robert Pikl, tolkalist Lan Vračun in nenazadnje basist Goran Sarjaš, ki je singel tudi zmiksal in masteriziral.

prejšnji članek
Nataša Bešter je šla v penzijo
Svet slavnih
Nataša Bešter je šla v penzijo
naslednji članek
Neisha predstavila mamo in babico
Moda&Lepota
Neisha predstavila mamo in babico