cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skupina Coldplay prihaja v našo bližino

24. 7. 2023; 08.30
Avtor: KM/STA
Chris Martin je zbolel za \"resno pljučno okužbo

Chris Martin, pevec skupine Coldplay foto: Profimedia

Skupina bo med drugim imela koncerte v Avstriji, Nemčiji, Italiji in na Madžarskem.

Britanska skupina Coldplay je objavila datume svojih koncertov poleti prihodnje leto v okviru evropskega dela svoje svetovne turneje. Skupina bo tako v Evropi nadaljevala svojo Music Of The Spheres World Tour, ki se je začela marca 2022. Od začetka turneje je skupina po poročanju nemške tiskovne agencije dpa doslej prodala več kot 7,5 milijona vstopnic, več kot katera koli druga turneja v zadnjih dveh letih.

Coldplay bodo prihodnje leto med drugim 16. junija nastopili v Budimpešti na Madžarskem, 12. in 13. julija v italijanskem glavnem mestu Rim, 15. in 17. avgusta v bavarski prestolnici München ter 21. in 22. avgusta na Dunaju. Turneja skupine Coldplay je doslej naletela na pozitiven sprejem tako pri oboževalcih kot kritikih. Skupina je že leta 2022 tudi prejela ameriško glasbeno nagrado za najljubšega gostujočega izvajalca ter lani nagrado za turnejo leta na podelitvi nagrad iHeartRadio.

Massachusetts Institute of Technology je minuli mesec tudi objavil poročilo, ki kaže, da je trenutna turneja skupine Coldplay doslej proizvedla 47 odstotkov manj emisij ogljika kot njihova prejšnja turneja po stadionih 2016/17. Poleg tega so po vsem svetu doslej posadili pet milijonov dreves za vsakega obiskovalca koncerta. Predprodaja vstopnic za nekatere evropske koncerte se bo začela jutri, 25. julija letos, splošna prodaja za vse koncerte pa 28. julija letos.

prejšnji članek
To je moški, ki ga ljubi bivša žena Primoža Peterke
Zdravje
To je moški, ki ga ljubi bivša žena Primoža Peterke
naslednji članek
Ljubezen po domače: Mija je do zadnjega verjela v čudež
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Mija je do zadnjega verjela v čudež