stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severini se je močno oddahnilo

10. 7. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
Severina

Severina foto: Dallas

Zdaj bo spet lahko preživela več časa s svojim sinom Aleksandrom.

Severina zadnje tedne v medijih bije težko bitko za skrbništvo, potem ko je sodišče z začasno odredbo določilo, da bo njen sin Aleksandar kar 200 dni na leto preživel s svojim očetom Milanom Popovićem.

Severina se je na takšno odločitev nemudoma pritožila, županijsko sodišče v Splitu pa je ugodilo njeni pritožbi in primer vrnilo na občinsko sodišče v Zagreb. "Lahko samo potrdimo, da je bil omenjeni primer na našem sodišču, zdaj pa se ta primer vrača na sodišče v Zagreb," je za hrvaške medije povedal tiskovni predstavnik Damir Romac.

Spet bo lahko več časa preživela v družbi Aleksandra. foto: Instagram

Začasna odredba, po kateri bi Aleksander teden dni živel z mamo in teden dni z očetom, je po pisanju Slobodne Dalmacije razveljavljena. Po tej začasni odredbi bi Severina Aleksandra videla teden dni v juliju in teden dni v avgustu, ostale tedne pa bi deček preživel z očetom. Sodnica je s takratno odredbo odločila še, da Severina 200 dni na leto ne bo videla sina, a ga lahko takrat, ko je deček z očetom, enkrat na dan pokliče po telefonu, in to ob 20. uri.

Po poročanju Slobodna Damacija sodišče ni želelo potrditi začasne odredbe, saj bi bila le ta škodljiva za otroka.

Severino je takšna odločitev izjemno razveselila, na instagramu pa je že zapisala. "Ko sem vsak dan peš hodila v srednjo glasbeno šolo Josip Hatze, sem jo vsak dan srečevala. Ona je bila moja prijateljica, zaveznica, njej je imela Boginja pravice. Hvala ti. Hvala vsem ljudem za njihove molitve," je zapisala na instagramu. Severini se je zagotovo nekoliko oddahnilo, zdaj pa jo čakajo nove sodne bitke, ki prav zagotovo ne bodo enostavne.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

prejšnji članek
Luka Sulić na skrivaj skočil v zakon
Svet slavnih
Luka Sulić na skrivaj skočil v zakon
naslednji članek
Slavna igralka zdaj odhaja na terapije
Svet slavnih
Slavna igralka zdaj odhaja na terapije
#nasazenazenska
nasazenazenska