901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšna je bila Severina pri 28 letih

8. 12. 2017; 10.00
Avtor: J. K.
Severina

Severina foto: Dallas

Hrvaška pevka Severina je ob rojstnem dnevu Oliverja Dragojevića obudila spomin na radostne trenutke, ki sta jih skupaj preživela pred 17 leti.

Legendarni hrvaški glasbenik Oliver Dragojević je slavil 70. rojstni dan. Pevec, ki se bori z rakom na pljučih, je izrazil željo, da jubilej obeleži zgolj v krogu svoje družine. Na osebni praznik dobrega prijatelja kakopak niso pozabili znani obrazi iz sveta glasbe. Hrvaška pevka Severina je denimo pevcu izrekla voščilo prek družabnega omrežja, ob čemer je obudila tudi spomin na vesele poletne trenutke v Veli Luki iz leta 2000. Severina je tedaj štela 28 let in kot lahko vidite, je naravnost žarela od svežine in mladostnega videza. Koliko let pa bi ji vi prisodili? Videti je precej mlajša, kajne?

A čeprav pevko na fotografiji zlahka prepoznate, naj omenimo, da utrinki izpred 27 let dokazujejo, da bi imeli pri tem nekoliko več težav. Na začetku glasbene poti je bila Severina precej drugačna, kasneje se je namreč odločila za lepotne popravke. O slednjih pevka sicer modro molči, znano pa je, da si je dala operirati nos, precej večje pa so tudi njene ustnice, ki naj bi si jih polnila s hialuronsko kislino.

Poglejte si video iz leta 1989.

prejšnji članek
Dragoceni paketi: Otroke odposlali po pošti
Svet slavnih
Dragoceni paketi: Otroke odposlali po pošti
naslednji članek
Taiji Tokuhisa tako preseneča svojo ženo
Svet slavnih
Taiji Tokuhisa tako preseneča svojo ženo