sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo Severina spet postala mamica?

21. 12. 2017; 07.30
Avtor: V. M.
seve

Rada bi postala mamica. foto: Instagram

Tudi Severina je v teh dneh sila praznično razpoložena. V predbožičnem duhu je razkrila, kakšna je njena skrita srčna želja …

Hrvaška pevka Severina je nedavno slavila drugo obletnico poroke s svojim možem Igorjem Kojićem. Parček uživa v družbi drug drugega, še posebej pa jima je lepo v prednovoletnem obdobju, ki ga povezujeta predvsem z ljubečimi družinskimi trenutki.

Kot je povedala pevka, se zelo veseli večera, ko bo skupaj s petletnim sinkom Aleksandrom in možem Igorjem okrasila božično drevo. ''Ko sem kot majhna deklica obesila na drevesce svojo prvo novoletno kroglico, se je slednja za vedno vtisnila v moj DNK. Od tedaj mi namreč božični čas predstavlja najlepše obdobje v letu. Po tem se pravzaprav ne razlikujem od drugih otrok. Zdi se mi, da v obdobju božiča vsi skupaj postanemo kot majhni otroci,'' se je ob spominih raznežila 45-letnica, ki je nato hrepeneče razkrila svojo srčno željo. ''Rada bi imela še enega malega dojenčka.'' Glede na to, da je svojo željo javno razkrila, si nemara z Igorjem že prizadevata, da bi slednje tudi uresničila. Kdo ve, morda pa oboževalce že v novem letu razveselita z veselo novico.

prejšnji članek
Robi Tašner z močno voljo prišel do te številke na tehtnici
Svet slavnih
Robi Tašner z močno voljo prišel do te številke na tehtnici
naslednji članek
Cool Fotr: Pri nas je izredno stanje!
Svet slavnih
Cool Fotr: Pri nas je izredno stanje!