oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Drama: Severino sinoči aretirali policisti!

16. 4. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
severina novinarska konferenca ljubljana

Severina foto: M24

Pevka Severina je imela sinoči neprijetno srečanje s srbskimi policisti. V Beogradu so jo aretirali zaradi kršenja policijske ure.

Kot poroča portal Blic, so srbski policisti sinoči aretirali hrvaško pevko Severino. Čemu, kaj se je zgodilo?

Okoli 21. ure so jo v Beogradu ustavili med vožnjo avtomobila in ugotovili, da nima dovoljenja za gibanje tekom policijske ure, ki je bila določena zaradi pandemije novega koronavirusa.

Severino so nato odvedli na policijsko postajo, od koder jo bodo napotili k sodniku za prekrške.  Srbski mediji poročajo, da je splitska pevka podala policistom nekaj različnih opisov razloga za izhod izzven časovne omejitve, od tega, da je samo skočila v lekarno, do tega, da se je zgolj namenila preparkirati avtomobil.  

Severina s sinom Aleksandrom foto: Instagram

Za kršenje policijske ure je predvidena denarna kazen v višini od 3200 do 9500 kun, kar znaša od cca. 420 do 1245 eur. Srbska sodišča so zaradi kršitev do preteklega tedna izrekla za več kot milijon evrov kazni, kaznovali so okoli 2500 ljudi. Kot še poročajo mediji, je Severina prejela kazen v okvirni višini 425 eur oziroma 50.000 srbskih dinarjev,  kar je najnižja zagrožena kazen, ki jo je takoj tudi poravnala.

Severina je sicer s soprogom Igorjem Kojićem bivala pri njegovih starših v Beogradu, kamor je prišla, da bi lahko videla sina Aleksandra, ki živi pri očetu Milanu Popoviću. Kljub prizadevanju, ga je lahko videla šele po 32 dneh čakanja in prošenj. "Pred vrnitvijo v Zagreb je sina lahko videla za 15 minut," je za 24sata povedal njen predstavnik za odnose z javnostjo Davor Grgin in pojasnil, da se je po večernem pakiranju za jutranjo vrnitev domov odpravila do avtombila in se odpeljala iz dvorišča, pri čemer je pozabila na policijsko uro.

prejšnji članek
Nikolininemu možu je prekipelo
Svet slavnih
Nikolininemu možu je prekipelo
naslednji članek
Horoskop: Jeza vodi v prastare vzorce
Horoskop
Horoskop: Jeza vodi v prastare vzorce
#nasazenazenska
nasazenazenska