cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Janko shujšal deset kilogramov

21. 9. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Momčilo Otašević34

Momčilo Otašević foto: edit: njena.si

Momčilo Otašević je nekoliko spremenil pogled nase. Pred leti je imel deset kilogramov več, hkrati pa se mu je zdelo, da mu jih do odličnega izgleda manjka vsaj še nekaj.

Hrvaški oboževalci Momčila Otaševića so opazili, da je igralec opazno shujšal. In kakšna je skrivnost njegove vitkejše postave? »V zadnjih nekaj letih sem izgubil deset kilogramov. Sedaj imam 77 kilogramov in to se mi zdi dovolj. Nekoč sem imel 86 kilogramov in si mislil, da mi manjkajo še trije kilogrami,« je v oddaji Zdravje na kvadrat dejal Momčilo in razložil, da je do izgube kilogramov prišlo predvsem zaradi pestrega življenjskega sloga.

Momčilo Otašević foto: VOYO

»Delo, hitenje, obveznosti. Pogosto se zgodi, da niti nimam časa jesti. Evo, ravno danes sem pojedel polovico kosila, ko so me obvestili, da se pričenja snemanje. Preostanek kosila sem tako vzel s seboj in obrok zaužil dobesedno dva metra od prizorišča. Skril sem se za vogal, hitro pojedel in se lotil snemanja,« je Momčilo opisal dogodek in še pojasnil, da zasluge za izgubljene kilograme ne more pripisati redni telesni vadbi.

prejšnji članek
Ana Praznik, kot je še ne poznate
Svet slavnih
Ana Praznik, kot je še ne poznate
naslednji članek
Kmetija: Kristijan kaže neusmiljeno naravo
Resničnostni šovi
Kmetija: Kristijan kaže neusmiljeno naravo