palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zlatan iz Botrov: Na slavo se ne moreš privaditi

31. 7. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
konstantin-haag

Konstantin Haag foto: Nova TV

Igralec skromno in spoštljivo gleda na popularnost. Da ga imajo gledalci tudi v realnem svetu za Zlatana, ga prav nič ne moti.

Konstantin Haag je eden izmed najbolj priljubljenih igralcev serije Botri, kar gre pripisati zlasti njegovemu liku simpatičnega Zlatana, ki se je s svojo prijazno in marljivo naravo prikupil tako mladim, kot starejšim gledalkam. Konstantin pri ustvarjanju serije zelo uživa, da se pri delu počuti odlično, pa pripisuje tudi veselemu vzdušju, ki se pretaka na snemanju. »Ljudje pogosto prepevajo in to že mora biti dober znak. Vedno je lepo snemati, saj je veliko smeha tudi med samimi pripravami na snemanje,« je igralec dejal za dnevnik hr. in omenil, da se še ni navadil na popularnost, ki mu jo je prinesla vloga v najbolj gledani hrvaški seriji.

Konstantin Haag in Ecija Ojdanić foto: Nova TV

»Na to se ne moreš navaditi, pa tudi gledalci so za nas zelo pomembni. Konec koncev za njih in zase opravljamo to delo. Vedno se najde čas za selfie ali kratek klepet,« razloži Konstantin, ki ga oboževalci pogosto identificirajo z likom, ki ga igra v seriji. »V glavnem me kličejo kar Zlatane,« pove in zaključi, da ga slednje prav nič ne moti.

prejšnji članek
Jurij Zrnec o padcu v črno brezno: Zelo narobe stvari so se zgodile
Svet slavnih
Jurij Zrnec o padcu v črno brezno: Zelo narobe stvari so se zgodile
naslednji članek
Taiji Tokuhisa prvič z ženo v reklami
Svet slavnih
Taiji Tokuhisa prvič z ženo v reklami