palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aljoši so Botri spremenili življenje

2. 9. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
vladimir-tintor

Vladimir Tintor foto: Nova TV

V preteklosti so mu z vtikanjem v zasebnost uničili zasebno in poslovno življenje, po zaslugi Botrov, pa je Vladimir Tintor končno znova tam, kamor spada. Z dna je poletel naravnost med zvezde.

Igralec Vladimir Tintor ne skriva, da je popularna serija Botri zaznamovala njegovo veliko vrnitev na televizijske zaslone. Tekom klepeta za dnevnk.hr je razkril, kako zelo se mu je v zadnjih letih zaradi vloge v Botrih spremenilo življenje.

»To obdobje svojega življenja si bom zagotovo zapomnil po Botrih. Morda se še vedno ne zavedam, kako zelo se je življenje spremenilo, vendar se je neizogibno spremenilo. Kako se ne bi, ko pa živim svoje mladostniške sanje. Včasih se moram uščipniti, da se prepričam, da to, da sem obkrožen s tako čudovitimi ljudmi, ki jih spoštujem in cenim, niso samo sanje. Milan Štrljić je bil med drugim moj igralski idol. Zato se mi zdi naravnost neverjetno, da sedaj z njim pijem jutranjo kavo in ponavljam besedilo pred prizori. Tudi srečanja s publiko so vedno tako prijetna, ker so tako človeška in ker me navdušuje, kako se nekdo poistoveti z vlogo, ki jo igraš. Ni večje sreče za igralca. Hvaležen sem za to,« je strnil svoje misli Vladimir in za konec pojasnil, da človeka takšna izkušnja spremeni.

Vladimir Tintor

Vladimir Tintor foto: Nova TV

prejšnji članek
Košarkar Žiga Dimec igra na Japonskem, njegov sin pa v prvi razred
Svet slavnih
Košarkar Žiga Dimec igra na Japonskem, njegov sin pa v prvi razred
naslednji članek
Festival kave Vrhnika - dan za skodelico kave
Življenjski slog
Festival kave Vrhnika - dan za skodelico kave