Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Goca Tržan: Ne želim si otroka, ki bo jutri nesposoben za življenje

11. 12. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
Goca Tržan

Goca Tržan foto: Promo foto

Na družbenih omrežjih se je tudi pri nas znašel posnetek srbske zvezdnice, ki pripoveduje o tem, da ne želi, da hčerka obiskuje zasebno šolo, ker ne želi plačevati lažnega vtisa o tem, da je posebna. Zakaj je javnost po sicer navdihujočih besedah ponorela?

Srbska pop pevka in televizijska voditeljica Goca Tržan je v eni izmed TV oddaj spregovorila o vzgoji svoje 16-letne hčerke Leni, ki jo ima znekdanjim možem Ivanom Marinkovićem. Kot je pojasnila, stremi k temu, da dekletu ne nudi nikakršnih privilegijev in pretiranega ugodja.

»Pretirana zaščita otrok je problem. Moj otrok je obiskoval državno osnovno šolo in sedaj obiskuje državno gimnazijo. Pa ne gre za to, da nimam denarja, da bi ji plačala zasebno šolanje. Jaz ne želim plačati zasebne šole. Ne želim plačati lažnega vtisa o tem, kako je ona posebna in kako potrebuje zaščito. Ker je tako posebna, ker je hčerka Goce Tržan … Nisi posebna, ker si hčerka Goce Tržan. Tudi Goca Tržan ni posebna, ker je Goca Tržan. Jaz si ne želim otroka, ki bo jutri nesposoben za življenje. Ne želim narkomanke. Ne želim mladostnice, ki ji je torba znamke Louis Vuitton nekaj malega za 18. rojstni dan. Kaj takega ji niti ne želim podariti za rojstni dan. Pravzaprav ji ne bom nikoli poklonila Louis Vuitton torbe,« je dejala Goca in razložila, da se ji zdi pomembno, da se hčerka nauči s trudom priti do uresničitve želja. »Naj zasluži. Tudi jaz sem. Oba z možem služiva z delom. Naučite otroke, da živijo življenje. Ne učite jih, da zapravljajo tisto, kar ste vi prislužili.«

49-letnica je po predvajanju oddaje sprva prejela pozitiven odziv staršev, ki se strinjajo z njenimi pogledi, kmalu pa je na družbenih omrežjih počilo zaradi izjave o tem, da njen otrok ne bo obiskoval zasebne šole. Komentatorji so bili namreč ogorčeni, ko so se spomnili, da to, kar je tako udarno pripovedovala, pravzaprav sploh ne drži. Goca je namreč pozabila omeniti, da je njen otrok obiskoval eno najdražjih zasebnih šol. Pred časom je o tem celo javno govorila in tudi pohvalila kvalitete zasebne osnovne šole. Kot so pisali srbski mediji, je osemletno izobraževanje v omenjeni ustanovi stalo kar 32.000 evrov.

prejšnji članek
Za brezskrbno Après-ski zabavo
Moda&Lepota
Za brezskrbno Après-ski zabavo
naslednji članek
Raay prvič v življenju na odru stal z materjo
Svet slavnih
Raay prvič v življenju na odru stal z materjo