stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Finalist Talentov v novem videospotu pokazal svojo ženo

6. 2. 2024; 09.00
Avtor: K.M.
dino

Dino Petrić v oddaji Slovenija ima talent foto: POP TV

V Sloveniji priljubljen hrvaški pevec in finalist osme sezone šova Slovenija ima talent se je oktobra na skrivaj poročil, zdaj pa je javnosti ženo tudi uradno predstavil kar preko svojega novega videospota.

Oktobra je slovensko in hrvaško javnost presenetila novica o poroki pevca Dina Petrića, ki je večno zvestobo obljubil dolgoletni izbranki Tei Šarić, ki je ob poroki prevzela možev priimek Petrić. Čeprav je Dino želel, da poroka ostane zasebna, se ni mogel izogniti dejstvu, da je zaradi njegove priljubljenosti novica prišla v medije. Zdaj pa se je glasbenik, ki je v osmi sezoni šova Slovenija ima talent navdušil tudi slovensko občinstvo, očitno odločil, da ženo tudi uradno prestavi javnosti. 

Dino je namreč izdal čisto novo pesem, prelepo balado Mjesto za nju (Eden), za katero je tokrat spisal tako besedilo kot glasbo. "Vzel sem kos papirja, pisalo, kitaro in začel pisati glasbo in besedilo hkrati. Enostavno je zletela iz mene, tekla je, kot bi že obstajala nekje v meni in čakala na trenutek, da jo komu zapojem. Ravno zato mi je še posebej všeč, saj je napisana za posebno osebo. Menim, da je to bistvo ustvarjalnosti, da v nekom ali nečem najdeš pravi navdih in ga pretvoriš v realnost," je povedal Dino. 

Seveda pa je tudi razkril, komu je pesem namenjena. "Vrnil sem se v otroštvo, od koder prihajam in našel svojo resnico, tisto, ki me je navdihnila za pisanje pesmi, ki me povezujejo z dragimi ljudmi in vsem, kar me izpolnjuje. Ena od takšnih je ravno Mjesto za nju (Eden), ki je posvečena ženi, ki je z mano preživela vzpone in padce, pa tudi čas, v katerem živimo." Za piko na i pa je svojo lepo ženo vključil tudi v videospot ter tako skupaj z njo ustvaril prelep spomin. 

prejšnji članek
Šok: Peter Prevc bo končal bogato športno kariero
Svet slavnih
Šok: Peter Prevc bo končal bogato športno kariero
naslednji članek
Smučar Štefan Hadalin doma padel in si razbil glavo
Svet slavnih
Smučar Štefan Hadalin doma padel in si razbil glavo