nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Smučar Štefan Hadalin doma padel in si razbil glavo

6. 2. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
Štefan Hadalin 2

Hadalina so med tiskovno konferenco premagala čustva. foto: Martin Metelko

Slovenski smučar, ki s koncem sezone zaključuje svojo kariero, je razkril, kaj se skriva za poškodbo njegove glave oziroma arkade nad desnim očesom. Pristal je celo v bolnici!

Štefan Hadalin je pred dnevi presenetil z oznanitvijo konca kariere. Na tiskovni konferenci pa se je pojavil z novimi šivi na področju nad desnim očesom. Med gostovanjem v jutranjem programu Radia 1 je voditeljem razkril, da ne gre za športno poškodbo, ampak da je "razbito arkado" staknil doma. Zato je Denisa Avdića seveda hitro zanimalo, kaj se je zgodilo. Pojasnilo pa v resnici ni tako zelo nedolžno. 

"Prejšnji teden sem bil doma bolan, imel sem neko trebušno virozo. Sredi noči sem šel bruhat in je prišlo do padca pritiska, tako pravijo, padel sem v nezavest in so me morali nato urgentno odpeljati v bolnico, kjer sem bil dva dneva na opazovanju. Neprijetne stvari, ampak sem tudi v taki nesreči spoznal, kako lepo in dragoceno je, da si na koncu zdrav in da se lahko gibaš, ter kako dobri so ti ljudje v zdravstvu, ki skrbijo za ljudi, ki se poškodujejo," je pojasnil slovenski smučar. 

prejšnji članek
Finalist Talentov v novem videospotu pokazal svojo ženo
Svet slavnih
Finalist Talentov v novem videospotu pokazal svojo ženo
naslednji članek
Gaja Filač razkrila resnico o snemanju serije Skrito v raju
Svet slavnih
Gaja Filač razkrila resnico o snemanju serije Skrito v raju