zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brak na prvu: Tina in Tiago uradno postala par?

6. 5. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
tina-blašković

Tina in Tiago foto: RTL

Je v hrvaškem eksperimentu Brak na prvu vzklilo pravo razmerje? Tako kaže, saj Tina in Tiago pravita, da nista le prijatelja.

Primorka Tina Blašković je sotekmovalkam hrvaškega eksperimenta Brak na prvu zaupala, da se je med njo in TV soprogom Tiagom odvija več kot zgolj prijateljski odnos. Potem ko sta pojasnila, da sta preživela najlepši teden v eksperimentu, je Tina pred kamerami obelodanila, da sta pravzaprav skupaj.

»On to dojema kot vezo. On je v razmerju, on ni več v sociološkem eksperimentu. Kakor on to razume, sva v razmerju,« je pojasnila dekletom in na vprašanje, ali so takšni tudi njeni občutki, potrdila, da tudi sama njun odnos dojema kot razmerje.

Da Tino spremljamo v hrvaškem šovu, so precej zaslužne tudi njene babice, ki so jo spodbudile k prijavi. »Vedno se najprej od srca nasmejimo mojim odločitvam. Nihče namreč ni mislil, da se bom kdaj udeležila kakšnega šova, kaj šele dveh. Tako da imam pri nonah največjo podporo. No, pa tudi pri sestri in sestričnah, ki sta hkrati moji najboljši prijateljici. Zdi se mi pomembno, da imaš ob sebi nekoga, ki te pri teh stvareh podpira in razume.«

prejšnji članek
To se skriva v vašem popku
Zdravje
To se skriva v vašem popku
naslednji članek
Zvezdana Mlakar: 'Vse začne in konča pri nas'
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar: 'Vse začne in konča pri nas'