stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zdravniki rešili življenje nerojenega sina Kourtney Kardashian

6. 9. 2023; 10.27
Avtor: K.M.
kourtney kardashian 2

Travis in Kourtney foto: Profimedia

Resničnostna zvezdnica je razkrila, kaj se je dogajalo, da

Pred dnevi je Travis Barker nepričakovano prekinil turnejo in odpotoval domov, razlog pa naj bi bil hud zdravstveni preplah v njegovi družini. Številni so ugibali, kaj in s kom se je dogajalo, največ namigovanj pa je bilo povezanih z njegovo ženo, resničnostno zvezdnico Kourtney Kardashian. To so visoko nosečo sicer videli zapustiti bolnišnico, zdaj pa je uradno potrdila, da se je šlo za njo oziroma za njunega še ne rojenega otroka. 

"Za vedno bom hvaležna svojim neverjetnim zdravnikom, da so rešili življenje najinega otroka. Večno hvaležna sem svojemu možu, ki  je s turneje pridrvel na pomoč, da je bil z mano v porodnišnici in skrbel zame po tem, moja opora. In moji mami, hvala, ker si me držala za roko. Kot nekdo, ki je imel v preteklosti tri zelo lahke nosečnosti, nisem bila pripravljena na strah pred hitenjem na nujno operacijo ploda," je med drugim zapisala na družbenem omrežju. 

K temu je mati treh otrok, ki jih ima iz prejšnjega razmerja s Scottom Disickom, še dodala: "Mislim, da nihče, ki ni bil v podobni situaciji, ne more razumeti tega občutka strahu. Na novo razumem in spoštujem mamice, ki so se morale med nosečnostjo boriti za svoje otroke. Slava Bogu. Odhod iz porodnišnice z mojim dečkom v trebuhu in na varnem je bil pravi blagoslov."

Kourtney Kardashian, zvezda resničnostne serije "Keeping Up with the Kardashians," je v središču pozornosti že več kot desetletje. Vendar je njeno ljubezensko življenje doseglo vrhunec, ko je začela zvezo z rock zvezdnikom Travisom Barkerjem. Njuna zveza je bila potrjena v januarju 2021, oktobra istega leta pa sta se zaročila v čudovitem okolju Kalifornije. Njuna ljubezenska zgodba je dosegla nov mejnik, ko sta se poročila maja 2022 v Santa Barbari. Za še več romantičnega pridiha je par izvedel tudi cerkveno poroko v slikovitem Portofinu v Italiji. Junija 2023 je Kourtney na koncertu skupine Blink-182, kjer je Travis bobnar, razkrila, da pričakujeta prvega skupnega otroka, kasneje sta razkrila, da pričakujeta fantka. 

prejšnji članek
Luka prekipeva od samozavesti: Jaz sem unikat
Resničnostni šovi
Luka prekipeva od samozavesti: Jaz sem unikat
naslednji članek
V Španiji nova preiskava proti Shakiri
Svet slavnih
V Španiji nova preiskava proti Shakiri