petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Luka prekipeva od samozavesti: Jaz sem unikat

7. 9. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
luka-juren

Luka Juren foto: VOYO

Luka Juren ne skriva veselja nad priložnostjo, ki mu je izpolnila željo po pozornosti. Zaradi vloge novinarja pod krinko se počuti še bolj posebnega.

Luka Juren je pred vstopom v šov odkrito pojasnil, da se je v šov Kmetija  prijavil zaradi želje po prepoznavnosti in uspehu. To je tudi razlog, da ga je tako razveselila ponudba ustvarjalcev, da v igri sodeluje kot novinar pod krinko. »Vse slišim, vse si zapomnim, vse vem. Jaz sem unikat, nisem tekmovalec, ampak to ne pomeni, da ne bom igral. Dobil sem vlogo, poročal bom za Kmečki list in nobena informacija mi ne uide. Jaz sem brutalno iskren, včasih tudi takrat, ko ni treba bit. Velikokrat se rad hecam, 'prcam', zafrkavam … kakšen prasec. Počutim se bolj posebno, zato mislim, da sem še bolj v središču pozornosti. To mi je všeč. To je to, saj sem že tako bil kreten,« je Luka samozavestno povzel misli in občutke ter osupnil z odkritim opisom osebnostnih značilnosti: »Razumem človeško psihologijo. Moji talenti so, da dobro opazujem … manipulator, psihopat. Velikokrat spravim ljudi v tisto smer, kot hočem.«

Pa 25-letnik ve, kaj vse prinaša sodelovanje v resničnostnem šovu? Kot je pojasnil, je spremljal lansko sezono, v kateri je najtežje, a hkrati z zanimanjem spremljal Manjo Šernek. »Precej mi je ostala v spominu, saj se je predstavila kot napadalna in egocentrična,« je Luka ocenil Manjo, ki se je v 9. sezoni samoiniciativno postavila v vlogo poročevalca in poskrbela za obilje zabave pred TV zasloni.

Luka Juren foto: VOYO

prejšnji članek
Voditeljičine trditve o zaželenosti necepljenih krvodajalcev povzročajo škodo
Svet slavnih
Voditeljičine trditve o zaželenosti necepljenih krvodajalcev povzročajo škodo
naslednji članek
Zdravniki rešili življenje nerojenega sina Kourtney Kardashian
Svet slavnih
Zdravniki rešili življenje nerojenega sina Kourtney Kardashian