profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Robert De Niro bo prvič igral v seriji

23. 12. 2023; 01.30
Avtor: STA
robert de niro

Robert De Niro foto: Profimedia

Ameriški igralec Robert De Niro je dobil vlogo v svoji prvi televizijski seriji, političnem trilerju o teorijah zarote Zero Day. V njej bosta poleg dvakratnega oskarjevega nagrajenca zaigrala še Angela Bassett in Dan Stevens. Snemanje serije v šestih epizodah se je začelo v New Yorku, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

De Niro bo odigral priljubljenega, a zapletenega nekdanjega predsednika ZDA, ki po upokojitvi zdaj vodi komisijo, zadolženo za preiskavo kibernetskega napada. Bassett so angažirali za vlogo aktualne predsednice ZDA, Stevens pa bo igral televizijskega voditelja.

Serijo je nedavno napovedala pretočna storitev Netflix. V njej bodo nastopili še Matthew Modine, Lizzy Caplan, Jesse Plemons, Joan Allen in Connie Britton.

Dobitnik oskarjev za vlogi v filmih Pobesneli bik in Boter 2 De Niro se je doslej pojavil v maloštevilnih televizijskih produkcijah, med drugim v televizijskem filmu iz leta 2017 Čarovnik za laži, v katerem je odigral vlogo milijarderja in goljufa Bernieja Madoffa. Njegov nastop v Zero Day bo njegova prva vloga v TV seriji. Osemdesetletni igralec bo sodeloval tudi kot izvršni producent.

Triler so ustvarili Eric Newman, Noah Oppenheim ter novinar New York Timesa in dobitnik Pulitzerjeve nagrade Michael S. Schmidt.

Robert De Niro

Robert De Niro foto: Profimedia

prejšnji članek
5 naravnih pomagal pri zgagi
Zdravje
5 naravnih pomagal pri zgagi
naslednji članek
Medvedki in možici z ingverjem in medom
Kulinarika
Medvedki in možici z ingverjem in medom