stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate zdaj zares noseča?

29. 7. 2016; 09.19
Avtor: K. K. /Zvezde
kate

Vojvodinja Kate z roko na trebuhu: zaščitniška (podzavestna) kretnja je značilna za nosečnice.

Izdajalska roka na trebuhu

Če zaupamo virom, iz katerih črpajo podatke ameriški mediji, je britanska vojvodinja Kate spet noseča. Z Williamom naj bi se po malem princu Georgeu in princeski Charlotte že veselila še enega otroka – ameriški rumeni tisk ve, da bo spet deklica. Kate je sicer še vedno vitka kot manekenka, a to ne pomeni, da se ne bo kmalu zaoblila v pasu. Na znameniti konjeniški prireditvi Ascot so jo fotografi ujeli, kako je zaščitniško položila roko na trebuh – tako kot to običajno delajo nosečnice. Seveda ni govora, da bi govorice potrdili (ali zanikali) iz Buckinghamske palače. O nosečnosti se pri slavnih osebnostih ne govori, dokler ne minejo kritični prvi meseci. Šele potem roma vesela novica v javnost in začnejo se ugibanja, katerega spola bo otrok in kako se bo z njegovim rojstvom spremenilo življenje mlade družine.

Pomenljiv je podatek, da je zadnje čase Katina mama Carole Middleton pogosto na obisku pri hčerki. Skrbi za Kate, da ji je udobno, da dovolj počiva in da je nič ne vznemirja. Za zdaj še ni slišati, da bi Kate mučile usodne nosečniške slabosti, zaradi katerih je med prejšnjima nosečnostma zelo trpela. Princ William je bil v Ascotu videti prešerno razigran – kot da je pred nedavnim izvedel osrečujočo novico. Posestvo Anmer Hall, kjer živi mlada družina, je prostorno in udobno – kot nalašč za številčno družino.

Zanesljiva varuška, ki skrbi za Georgea in Charlotte, kadar Kate ne utegne, pa bo zagotovo z veseljem prevzela skrb za še enega varovanca. Zdaj nam ne preostane drugega, kot da čakamo, kaj bo prineslo poletje. Še pred jesenjo se bo pokazalo, ali so govorice o Katini tretji nosečnosti samo govorice, ali pa nemara vesela novica za mlada starša in njune sorodnike, predvsem pa za kraljico Elizabeto, ki uživa v zavedanju, da ima veliko čudovitih vnukov in pravnukov.


prejšnji članek
Tega olja ne smete uporabljati na soncu!
Zdravje
Tega olja ne smete uporabljati na soncu!
naslednji članek
Hollywood je preplavil nov modni trend
Moda&Lepota
Hollywood je preplavil nov modni trend