stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nova ljubezen princa Harryja je v resnici povsem drugačna

3. 11. 2016; 12.30
Avtor: A.K.
Meghan Markle

foto: Profimedia

Njena polsestra je povedala resnico o igralki, ki je mnoge šokirala.

Po mnogih neuspelih zvezah in nesojeniih ljubeznih s plemkinjami, si je mlajši brat prestolonaslednika Williama, princ Harry našel novo ljubezen, namreč zaljubil se je v ameriško igralko Meghan Markle, najbolj znano po svoji vlogi v seriji Suits.



»Ona je narcisoidna in sebična. Vedno se je do svojih želja prebijala preko postelje. Nora je na rdečelasce, zbira jih kot trofeje. Ne morem verjeti, da jo je Harry spoznal z očetom, princom Charlesom,« je o igralki povedala Meghanina polsestra Samantha Grant.

Igralko obtožuje, da je zapustila svojo družino, ko je bilo tej najtežje. Njun oče Thomas Markle je proglasil osebni bankrot, a Megan mu ni priskočila na pomoč. Ne da niti dolarja za sestrine otroke, njene nečake. »Njen edini cilj se je povzpeti po družbeni lestvici do samega vrha. Poleg očeta je bankrotirala tudi njena mama in starejši brat. Vse od takrat z njima ne govori več. Hollywood je očitno zanjo premalo, zdaj si želi postati princesa. Prepričana sem, da če bi Harry poznal resnico o njej, bi jo nemudoma zapustil,« pravi Samantha o sestri. Meghan se je pohvalila, da je v zvezi s princem in da je najsrečnejše dekle na svetu. Igralka menda večkrat pove, da ta zveza mora uspeti. Jo res zanima le moč in slava?

prejšnji članek
Severina še nikoli tako drastično suha
Svet slavnih
Severina še nikoli tako drastično suha
naslednji članek
Zakaj so znane voditeljice hitele po nakupih?
Svet slavnih
Zakaj so znane voditeljice hitele po nakupih?