profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Harry bo na kronanju prisoten, Meghan Markle ne

12. 4. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Princ Harry, Meghan Markle

Princ Harry, Meghan Markle foto: Profimedia

Meghan Markle bo skupaj z otrokoma izpustila kronanje novega britanskega kralja Karla III.. Princ Harry bo prisoten in bo tako izpustil sinov 4. rojstni dan.

Uradno kronanje kralja Karla III. in njegove žene soproge Camille bo potekalo 6. maja, ravno na rojstni dan kraljevega vnuka princa Arhieja. Dolgo se je ugibalo, kakšno potezo bo ob tem naredil princ Harry, zdaj pa je uradno znano, kje bo na dan očetovega kronanja in sinovega rojstnega dne. Buckinghamska palača oziroma predstavnik za stike z javnostmi kraljeve družine jeza britanske medije potrdil, da se bo Harry udeležil kronanja. Njegove žene pa ne bo ob njem. 

"Buckinghamska palača z veseljem sporoča, da bo vojvoda Susseški prisoten na kronanju 6. maja v westminsterski opatiji. Vojvodinja Susseška bo ostala v Kaliforniji s princem Archijem in princeso Lilibet," so sporočili. Skoraj identično izjavo pa sta ameriškim medijem poslala tudi Harry in Meghan. Številni že namigujejo, da bo Harry v London priletel zgolj na hitro in zgolj za uradni del kronanja, nato pa se bo odpravil nazaj v Združene države Amerike. Najverjetneje še isti dan. 

prejšnji članek
Foto: Dončić se je v domovino vrnil s srčno izbranko
Svet slavnih
Foto: Dončić se je v domovino vrnil s srčno izbranko
naslednji članek
Znebite se ljudi, ki vas zastrupljajo
Odnosi
Znebite se ljudi, ki vas zastrupljajo
#obraziavenija
obraziavenija