zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na Radiu Antena imajo milijonarje!

18. 10. 2023; 02.30
Avtor: PR
radio antena

Slavje v studiu Radia Antena. foto: Radio Antena

V studiu Radia Antena je bilo danes praznično in slastno kot že dolgo ne. Ekipa je namreč praznovala prav poseben dosežek - milijon všečkov na TikToku.

Voditelji Jaka Peterka, Kaja Kovačič, Matic Herceg in Birko, ter tudi urednik Jean Frbežar so ta dan proslavili s slastno torto, šampanjcem, baloni in z veliko smeha.

»Občutki ob tem so nori, neverjetni. Dosežek ena a. Moram še vprašati, če lahko s temi lajki jutri plačam položnice,« je v smehu dejal vedno zabavni voditelj Jaka Peterka, ki z Ondino Kerec poslušalce zbuja v Anteninem zajtrku.

»Lepo je dobiti potrditev, da smo ljudem všeč, da jim je všeč to, kar delamo, da smo jim zabavni in nas radi ne samo poslušajo, ampak tudi gledajo. TikTok je platforma, ki je drugačna od Facebooka in Instagrama, temelji na video vsebini. Če želiš, da si nekdo vzame čas za tvoj video, je treba vedeti, kako v prvih parih sekundah pritegniti občinstvo, da video pogleda do konca,« je razložila voditeljica Kaja Kovačič, ki hkrati skrbi tudi za Antenina socialna omrežja.

»Med generacijo Z je ta platforma postala pravi hit, mi pa smo vseeno še milenijci in smo veseli, da se kljub temu dobro znajdemo tudi v tem svetu. Strategije pravzaprav ni bilo, glavno vodilo je bila želja po ustvarjanju vsebin, ki bile mladim zanimive, všečne, smešne. Ta dosežek je samo lep pokazatelj, da smo milijonkrat všečni, kar si jemljemo kot veliko pohvalo in dober zagon za naprej,« je še dodala Kaja.

Sicer pa ima njihov najbolj gledan TikTok že 1,7 milija ogledov.

prejšnji članek
Filter stroja je treba očistiti vsaj enkrat na teden
Življenjski slog
Filter stroja je treba očistiti vsaj enkrat na teden
naslednji članek
Za kaj potrebujemo vitamine
Zdravje
Za kaj potrebujemo vitamine