Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nenavadno vroč konec novembra v Celju

25. 11. 2023; 11.26
Avtor: Jaroš Lipovnik
erotika, sejem, sejem-celje

V živo lahko spoznate številne zvezde iz sveta zabave za odrasle. foto: Sloverotika

V Celje se je po štirih letih vrnil sejem Sloverotika, ki obiskovalcem ta konec tedna ponuja obilico zanimivosti iz sveta zabave za odrasle.

Kar težko je verjeti, da je minilo že štiri leta od zadnjega sejma Sloverotika na celjskem sejmišču. V tem času je denimo ena generacija končala srednjo šolo. Takratni devetošolci, ki jim je vstop seveda prepovedan, se danes kot polnoletni že lahko udeležijo prenovljenega sejma, na katerem se bodo predstavila znana ženska in moška imena iz sveta industrije za odrasle.

Sejem, ki po navadi vsako leto privabi več kot 11.000 obiskovalcev, ponuja pestro dogajanje na osrednjem velikem odru in dodatnih manjših prizoriščih. Obiskovalci lahko uživajo v vročih šovih – najpogumnejši lahko v predstavah celo sodelujejo, se fotografirajo z zvezdami sveta zabave za odrasle ter spoznajo novosti na področju spolnih igrač, pripomočkov in storitev. Že prvi večer, na katerem je potekalo kar 33 različnih dogodkov, je bilo po naših izkušnjah zelo vroče. Vsaj tako zabavno bo danes, v soboto, ko sta obljubljena še dva dogodka več. Sejem s hudo vročimi prizori in tudi obilico nežnosti pa ni namenjen le bolj ali manj razuzdani zabavi, temveč ponuja številna nova znanja in bogato ponudbo spolnih pripomočkov in igračk.

Organizatorji so že pred odprtjem prenovljenega sejma obljubljali, da se Sloverotika po štirih letih vrača s še bolj osupljivim programom kot kadarkoli prej. Letos je namreč veliko poudarka na senzualnosti, vročih prizorih, praktičnih prikazih in izobraževalnih vsebinah. Slednje naj bi razkrile skrivnosti, ki jih morda še ne poznate ali pa niste o njih nikoli upali nikogar vprašati. Oba večera imata čas med 22. in 23. uro posvečen nakupovanju, saj v tem času na glavnem odru ni dogodkov.

Nekateri nastopi so posvečeni izključno ženskemu delu občinstva. foto: Sloverotika

Od tantre do zadnjih krikov tehnike

Sejmi, kot je Sloverotika, so zanimivi z več stališč. Ponujajo denimo prikaze delovanja najnovejših erotičnih igračk; trendi in novosti se v tej branži razvijajo z zavidljivim tempom. Obilo je izobraževalnih vsebin, spoznate lahko tantrično masažo ... V posebnem prostoru lahko obiskovalci v živo spoznajo zvezde večera in se z njimi tudi družijo ob prigrizkih in koktajlih. Dogajanje na glavnem odru pravzaprav še zdaleč ni najbolj razburljivo; najbolj drzni lahko pokukajo v Mini teater, kjer so doživetja najbolj strastna, a na voljo le ob manjšem doplačilu. Verjemite – vredno je! 

Na drugi strani pa sejem ponuja tudi privlačne dogodke za tiste z bolj nežno čutno naravo, ki želijo doživeti spolnost na poseben način. Posebni prizorišči sta, kot že omenjeno, posvečeni tudi izobraževalnim vsebinam in razkrivanju tantričnih skrivnosti v spolnosti – tiste vrste intimnosti, ki temelji na globokem povezovanju partnerjev, na duhovni seksualni združitvi, ki vodi v bolj intenzivno spolnost.

Predavanja z razsvetljensko vsebino

Udeležili smo se tudi dveh krajših, 15-minutnih predavanj na odru Mini teater, ki sta zagotovo med najbolj zanimivimi in na sporedu oba večera, zato ju velja izpostaviti. Pod naslovom Spoznaj se, igraj se smo poslušali o tem, kako sta bila vulva in klitoris obsojena na ignoranco, ženske, ki so znale uživati, pa preganjane. Čeprav so ti časi mimo in danes žensk, ki znajo uživati, vsaj v razvitem svetu nihče več ne preganja, pa vendar se številne še vedno čisto premalo poznajo in so zato prikrajšane za marsikateri užitek. Torej na kratko in sladko o ženskem igrivem spoznavanju sebe!

Predavanje Koliko imam pa sebe rada? pa po drugi strani govori o tem, da sta spoznavanje in sprejemanje lastnega telesa sta še vedno prežeta z veliko krivde in sramu. Na kratko in udarno predstavi, kako v sramu najti priložnost za rast, kako utišati notranjega kritika in z radovednostjo stopiti na pot k bolj ljubečemu odnosu do najbolj pomembne osebe v tvojem življenju – sebe. Obe zelo povedni predavanji je pripravila Kaja Brezočnik, mojstrica raziskovanja ženske čutnosti in vodja spletne trgovine . Vprašali smo jo, kaj je namen njenih predavanj.

V dogajanje se lahko po želji vključijo tudi obiskovalke in obiskovalci. foto: Sloverotika

»Zelo pomembno se mi zdi, da se začnemo odprto pogovarjati o intimnosti in ženskem užitku. Ženskam je namreč še vedno nerodno, okoli tega je še vedno veliko sramu. Zasnova kinki.si temelji na ideji, da je vse to normalno, da erotične igračke ne pomenijo, da je z nami kar koli narobe. Ženske je treba spodbujati, da se odprejo v svojih prijateljskih krogih in se začnejo o teh stvareh pogovarjati brez zadrege. Predvsem pa tudi s partnerji. Ženske se morajo začeti postavljati na prvo mesto in morajo si dovoliti užitke.«

Ob privlačnih vročih prizorih, v katerih občinstvo seveda vidno uživa, se je torej na sejmu mogoče obogatiti z novimi znanji in sodobnimi spoznanji, pogumom ter inovativnimi pripomočki, s katerimi si lahko vsakdo popestri svoje intimno življenje. In prav to je nenazadnje namen tega sejma.

Posebno poglavje je čutna tantrična erotika, ki poglobi odnose med partnerjema. foto: Sloverotika

prejšnji članek
Ota Širca Roš obožuje televizijo
Svet slavnih
Ota Širca Roš obožuje televizijo
naslednji članek
Andrej Škufca praznuje abrahama
Svet slavnih
Andrej Škufca praznuje abrahama