zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara Komar v Italiji ena najbolj priljubljenih zvezdnic

19. 12. 2023; 12.00
Avtor: N.S./revija Lady
lara komar

Laro Komar v Reki ljubezni foto: Revija Zvezde Lady

Igralka Lara Komar, ki smo jo pred leti spremljali v seriji Reka ljubezni, je zadnji dve leti navduševala v priljubljeni italijanski seriji Raj za ženske.

Laro Komar sosedje prav dobro poznajo po vlogi Glorie v priljubljeni italijanski seriji Raj za ženske, ki pa se je z letošnjim poletjem končala. »Gloria mi je bila res pisana na kožo, popularnost serije v Italiji pa je bila neverjetna. Serijo smo snemali v Rimu, sicer daleč od mojega doma v Trstu, a je bila to zame res neverjetna izkušnja, ki mi bo za vedno ostala v spominu,« je za revijo Lady povedala Lara na italijanski modni reviji v središču Ljubljane, kjer so italijanski gostje pojasnili, da je Lara čez mejo zadnje čase ena najbolj priljubljenih igralskih zvezdnic.

»Ker se je serija Raj za ženske končala, sem odprla novo poglavje v življenju, ki ga želim čim več časa preživeti z možem Davidejem ter sinovoma Arturom in Joakimom. Še danes, ko sem morala v Ljubljano, sta sinova hotela z menoj, saj smo res močno povezani kot družina in sama sem najraje prav s svojimi tremi fanti,« še dodaja nasmejana Lara Komar, ki se bo zdaj spet posvetila gledališču.

Laro Komar z otrokoma foto: Osebni arhiv

Laro Komar foto: Sašo Radej

prejšnji članek
Pogrejte se z ingverjevo limonado
Svet slavnih
Pogrejte se z ingverjevo limonado
naslednji članek
RTV Slovenija po mesecu dni končno potrdil slovo priljubljene oddaje
Svet slavnih
RTV Slovenija po mesecu dni končno potrdil slovo priljubljene oddaje