nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je prelepa partnerka Dejana Vunjaka

17. 12. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Dejan Vunjak

Dejan Vunjak foto: Založba Mandarina

Glasbenik Dejan Vunjak je pred dnevi razkril, da je prvič postal očka. Mi pa smo izbrskali, kdo je njegova partnerka.

V začetku decembra se je očetovske vloge razveselil tudi glasbenik Dejan Vunjak, ki je novico o nosečnosti svoje partnerke skrival vse do konca. Nato pa je tako na družbenih omrežjih kot preko kratkih sporočil sporočil, da sta se razveselila rojstva Oliverja, ki je sicer že tretji vnuk priljubljenega, a žal pokojnega Brendija. Dejanova starejša sestra Tina ima namreč že sina in hči. Kdo pa je skrivnostna izbranka našega glasbenika? 

Dejan je že več kot desetletje srečno zaljubljen v ustvarjalko spletnih vsebin Kim Marksl, ki je glasbenika podpirala tudi tekom tekmovanja v šovu Zvezde plešejo, kjer je Dejan Vunjak skupaj s Tadejo Pavlič tudi zmagal. Sicer pa je pred leti tekmovala na tekmovanju Miss športa ter leta 2011 nastopila v videospotu Davida Amara, ko je le-ta še nastopal pod imenom David Grom. Kot je razvidno iz družbenih omrežij, pa je Kim še vedno dobra prijateljica tako z Davidom kot tudi Niko Krmec in Ines Erbus. 

Čeprav sta tako Dejan kot Kim na družbenih omrežjih kar skrivnostna, pa smo vseeno uspeli izbrskati nekaj skupnih fotografij, ki sta jih na svojih profilih iz skupnih zabav objavili Ines Erbus in Nika Krmec. Več o Dejanovem očetovstvu pa si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<. Kim lahko vidite na fotografijah spodaj. Na božičnih dveh sedi spredaj med Niko in Ines, na fotografijih v kostumih pa stoji za Dejanom. Več o njuni ljubezni si lahko preberete tukaj >>kliknite<<

prejšnji članek
Rezultati študije slovenske raziskovalke obetavni za zdravljenje Parkinsonove bolezni
Zdravje
Rezultati študije slovenske raziskovalke obetavni za zdravljenje Parkinsonove bolezni
naslednji članek
Jožef Mastnak dobil pozornost in romanco, nato je počilo
Resničnostni šovi
Jožef Mastnak dobil pozornost in romanco, nato je počilo