jennifer-aniston
Svet24.si

Foto: Jennifer Aniston navdušila v kreaciji z bleščicami in frizuro

JAnez Škrabec
Necenzurirano

Podražitve na železnicah: nova postaja ne bo stala 81, ampak 170 mio evrov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Presenečenje: Dejan Vunjak je postal očka

7. 12. 2023; 02.51
Avtor: K.M.
dejan1

Dejan Vunjak je na skrivaj postal očka. foto: Mediaspeed

Glasbenik Dejan Vunjak je presenetil z novico, da je postal očka.

Danes nas je z novico o novi vlogi očeta presenetil glasbenik Dejan Vunjak. Ta je veselo pričakovanje skrival vse do zadnjega, novico pa potrdil na družbenih omrežjih. "No, pa imamo še enega Vunjaka. Dragi Oliver, dobrodošel! Želim ti, da bodo tvoji koraki na življenski poti srečni in veseli," je vedno nasmejani glasbenik zapisal na Facebooku in ob tem objavil dve fotografiji z otroškimi copatki. Pod objavo so se usule številne čestitke, ki se jim pridružuje tudi naše uredništvo. Oliver je sicer že tretji vnuk priljubljenega, a žal pokojnega Brendija. Dejanova starejša sestra Tina ima namreč že sina in hči. 

Napočil je tisti posebni čas, ki ga preživimo v nekakšni sanjski dimenziji, kjer nič ni tako, kot se zdi. O čem govorimo? Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Dejan pa ni edini znani Slovenec, ki je te dni presenetil z novico, da je postal očka. Čeprav smo vedeli že tri mesece, je novico o prihodu novega člana družine, javno končno potrdil tudi Čuk Miha >>KLIKNITE TUKAJ<<. V petek pa je svetovno javnost presenetil tudi za zelo znani in priljubljeni Slovenec, ki se je na skrivaj razveselil rojstva hčerkice >>KLIKNITE TUKAJ<<.

prejšnji članek
Domače zdravilo, ki bo hitro odpravilo kašelj in boleče grlo
Kulinarika
Domače zdravilo, ki bo hitro odpravilo kašelj in boleče grlo
naslednji članek
Pogosti simptomi, ki spremljajo možganski tumor
Zdravje
Pogosti simptomi, ki spremljajo možganski tumor