palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Fehtarji uprizorili božični spektakel

27. 12. 2023; 05.00
Avtor: PR / V.M.
fehtarji

FEHTARJI na Gospodarskem razstavišču. foto: pr

Fehtarji, razširjena glasbena zasedba, trije spremljevalni vokali, plesalke, Lado Bizovičar, Alfi Nipič, Miran Rudan, Luka Sešek, Kvatropirci, svetlobni in drugi efekti, največje zimske uspešnice in razprodana dvorana Gospodarskega razstavišča. Vse to in še več je bil Schatzi Parti: glasbeno-božični spektakel v prestolnici.
Fehtarji so pretekli teden navdušili z novim koncertnim dosežkom. Dvorana razprodanega Gospodarskega razstavišča je gostila pravi božični šov. Okoli desete ure so se na oder s sanmi in božičkom spustili Fehtarji, ob tem pa je glasno zazvenela uspešnica Schatzi, ki je te dni praznovala prvo obletnico. Schatzi Parti se je nadaljeval z največjimi uspešnicami Fehtarjev.

FEHTARJI na Gospodarskem razstavišču. foto: pr

To ni bil samo koncert ...
Po nekaj odigranih skladbah, ki jih je občinstvo na ves glas prepevalo skupaj s Fehtarji, so se glasbenikom na odru pridružili prvi glasbeni gostje. Kvatropirci so skupaj s Fehtarji odpeli skupno priredbo pesmi Decembrski dan. Nekaj skladb kasneje pa je na oder prišel božiček Luka Sešek, ki je zapel Belo snežinko in venček svetovnih božičnih uspešnic skupaj s Kajo Humski, Niko Svetlin in Ajdo Pušaver. Fehtarji so med tem časom zapustili oder in se vrnili v novi vizualni podobi. Naslednji gost je bil Miran Rudan s pesmijo Na božično noč. Vmes seveda ni manjkalo svetlobnih efektov, ognjemeta, umetnega snega in odra, polnega plesalk. Sledilo je presenečenje. Na oder je prispela velika darilna škatla, v ozadju pa se je zaslišala pesem BLU, ob refrenu je iz darila skočil Lado Bizovičar. Fehtarji so potem dve umirjeni skladbi odigrali na začetku odrske piste, ko je na njih padal sneg. Obiskovalci so objeti prepevali z njimi in gorelo je več tisoč lučk. Po nekaj pesmih, ki so bile ponovno nabite z energijo, se je Fehtarjem na odru pridružil še zadnji gost. Legenda slovenske glasbe Alfi Nipič je odpel Silvestrski poljub. Spektakel so Fehtarji končali, kot so ga začeli, z uspešnico Schatzi.
Obiskovalci so se po koncertu v en glas strinjali, da je bil Schatzi parti žur, ki se ga bodo spominjali še dolgo. Fehtarji pa so ob koncu povedali: "Ko smo snemali prvo pesem "Najboljši sem", smo se zabavali in izjemno smo se zabavali tudi na Schatzi partiju. Razlika je le, da smo zaradi vas prišli iz Samotove kleti na oder razprodanega Gospodarskega razstavišča! Hvala vam, da lahko zaradi vas pišemo glasbeno pravljico!"

FEHTARJI na Gospodarskem razstavišču. foto: pr

prejšnji članek
Bo Klemen Bučan decembra bankrotiral?
Svet slavnih
Bo Klemen Bučan decembra bankrotiral?
naslednji članek
Kardamom odličen pri težavah z zgago in prebavo
Zdravje
Kardamom odličen pri težavah z zgago in prebavo
#obraziavenija
obraziavenija