Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Postavni Matej Zemljič z mišicami navdušuje gledalce

2. 1. 2024; 05.00
Avtor: Lady
matej zemljic

Matej Zemljič foto: arhiv Lady

Priljubljeni igralec na odru navdušuje tako z igralskim talentom kot tudi z mišicami in izklesano postavo, za katero redno skrbi.

Priljubljeni igralec Matej Zemljič je pred dnevi dočakal novo premiero, tokrat dramo Pod svobodnim soncem v SNG Nova Gorica, kjer je poskrbel za številne vzdihljaje gledalk v dvorani, saj v predstavi nastopa zgoraj brez in s tem pokaže svoje izklesano telo. »Na začetku ni bilo načrtovano, da bom samo v hlačah na odru, tudi skica kostuma je bila najprej mišljena, da bom oblečen. Na kostumski vaji sem šele izvedel, da bom na odru namesto majice imel tetovaže,« v smehu pove igralec, ki redno skrbi za telesno pripravljenost.

Melani Mekicar, Matej Zemljč, Zala Djurić so obujali spomine na snemanje serije Skrito v raju, ki si jo bo moč kmalu ogledati na POP TV. foto: POP TV

»Ampak še vedno ne toliko, kot bi si želel. Težava je v tem, da če imam dve predstavi na dan, sem potem preveč utrujen še za trening. Če se le da, hodim vsak teden v fitnes in izvajam jogo, zdaj, ko se je začela zimska sezona, pa bom vsaj enkrat na teden tudi tekel na smučeh,« pojasni ljubljenec gledalk in gledalcev, ki je s svojo rekreacijo vzor tudi soigralcem. »Deset dni pred premiero sem še dodatno povečal treninge in tudi pred vsako predstavo si vzamem 15 minut, da naredim vaje za trebušne mišice in vaje z utežmi, ki sem jih našel v gledališču. Najprej so se mi vsi soigralci smejali, češ, naj varčujem energijo za na oder, naslednji dan so pa že vsi hoteli te uteži in si jih zdaj komajda izborim.« (smeh)

prejšnji članek
Podjetniški Luka Mezgec po novem še hotelir
Svet slavnih
Podjetniški Luka Mezgec po novem še hotelir
naslednji članek
Ko je čas za konec prijateljstva
Odnosi
Ko je čas za konec prijateljstva