stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

RTV Slovenija s programa umaknila oddajo Poglej in zadeni

5. 1. 2024; 07.12
Avtor: K.M.
Poglej in zadeni

Dokumentarna oddaja Poglej in zadeni je zaenkrat umaknjena s sporeda foto: Promocijski material

Do spremembe naj bi prišlo zaradi neustreznosti. Ste si tudi vi želeli ogledati še drugi dej oddaje, ki je prejšnji teden spodbudila tudi kar nekaj debate?

"Na sporedu TV SLO 1 nocoj ne bomo predvajali oddaje Poglej in zadeni, drugi del, zaradi tehnične neustreznosti nekaterih arhivskih posnetkov, iz katerih je oddaja pretežno sestavljena. Tehnične službe TV Slovenija bodo pomanjkljivosti poskušale odpraviti, če bo oddaja primerna za predvajanje, jo bomo v spored umestili v prihodnje. Namesto oddaje Poglej in zadeni, drugi del, bomo danes ob 20.00 na TV SLO 1 predvajali koncert »Naj sveti zvezda v noč svetleje: ansambel Saša Avsenika s pevci popularne glasbe," so pri slovenski javni televiziji zapisali v sporočilu za javnost.

Danes bi sicer morala biti na sporedu dokumentarna oddaja, ki jo je pripravila Sandra Auer, hči voditelja oddaje Stojana Auerja. Svoj pogled naj bi v njej podali tako nastopajoči, gledalci kot ustvarjalci oddaje. Šlo pa naj bi tudi za nekakšen spomin na najbolj legendarne nastope svetovnih zvezdnikov prejšnjega stoletja. Kako to, da je javna televizija neustreznost posnetkov ugotovila šele danes, ni znano. Je pa oddaja Poglej in zadeni prejšnji teden sprožila kar nekaj debat. Oglasili so se tako tisti, ki so ob ogledu obujali nostalgijo, kot tudi številni kritiki, ki s prikazanim niso bili zadovoljni, ne v vsebinskem kot tudi ne v produkcijskem smislu.

RTV Slovenija je sicer napovednik na spletu objavila včeraj.

prejšnji članek
Kaj se dogaja z novo sezono šova MasterChef?
Resničnostni šovi
Kaj se dogaja z novo sezono šova MasterChef?
naslednji članek
V letalski nesreči umrl zvezdnik serije Alarm za Kobro 11
Svet slavnih
V letalski nesreči umrl zvezdnik serije Alarm za Kobro 11