boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V letalski nesreči umrl zvezdnik serije Alarm za Kobro 11

5. 1. 2024; 06.41
Avtor: K.M.
Christian Oliver

Igralca Christian Oliver in Erdogan Atalay v seriji Alarm za Kobro 11 foto: Promocijski material

Življenje sta izgubili tudi najstniški hčeri 51-letnega nemškega igralca, ki je tudi slovenske gledalce navduševal v seriji Alarm za Kobro 11.

Nemški igralec in dirkač je dolga leta živel in delala v Združenih državah Amerike, a kljub temu sodeloval tudi v nemški produkciji. Najbolj odmevno sodelovanje je bilo seveda med letoma 2002 in 2004, ko je v seriji Alarm za Kobro 11 (Alarm für Cobra) upodabljal Jana Richterja, eno izmed glavnih vlog serije v tistem obdobju in sodelavca glavnega lika serije Semirja Gerkhana. V včerajšnji letalski nesreč i so sicer umrle štiri osebe, poleg igralca tudi njegovi mladoletni hčeri in pilot Robert Sachs, ki naj bi bil tudi lastnik letala. 

Christian Oliver foto: Profimedia

Izjava kraljevih policijskih enot St. Vincenta in Grenadinov v četrtek pravi, da se je incident zgodil ob otoku Bequia. Majhno enomotorno letalo je letelo z letališča J. F. Mitchell, že nekaj ​​trenutkov po vzletu je letalo imelo težave in strmoglavilo v ocean. Na pomoč naj bi takoj prišli ribiči in potapljači z območja Paget Farm na otoku, a je bilo za vse štiri potnike že prepozno. Hčeri Christiana Oliverja sta bili stari 10 in 12 let. V poročilih odgovornih se sicer pojavlja tudi igralčevo ime Christian Klepser, a da gre za isto osebo. 

Na družbenem omrežju se je že oglasil tudi igralec Erdogan Atalay, ki v seriji Alarm za Kobro 11 že več kot 28 let upodablja Semirja Gerkhana. Ob skupni fotografiji, ki je nastala na setu serije, je zapisal: "To je neverjetna, srce parajoča tragedija. Vse moje misli, molitve in sožalje gredo njegovi ženi in celotni družini. Res sem šokirana in nimam besed."

Pokojni igralec je sicer pred dnevi z otoka na družbenem omrežju objavil tudi družinsko fotografijo in z njo voščil sledilcem ob vstopu v novo leto. Nekaj dni pred tem pa je v Los Angelesu končal s snemanjem novega filmskega projekta.

prejšnji članek
RTV Slovenija s programa umaknila oddajo Poglej in zadeni
Svet slavnih
RTV Slovenija s programa umaknila oddajo Poglej in zadeni
naslednji članek
Ste vedeli, da je bila dekle Dejana Krajnca že v njegovem videospotu?
Svet slavnih
Ste vedeli, da je bila dekle Dejana Krajnca že v njegovem videospotu?
#obraziavenija
obraziavenija