cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka skupine Unique danes blesti v marketingu

22. 1. 2024; 09.00
Avtor: Vesna Meško
Unique Špela

Unique (Špela, Jasna in Maja), Špela Kregar foto: edit: njena.si

Kakšno je danes življenje pevke Špele Kregar, ki nas je nekoč zabavala kot članica skupine Unique? Špela, ki je mimogrede videti fantastično, uživa v družinskem življenju in blesti na področju kariere.

Tekom nostalgičnega sprehoda po glasbenih lestvicah iz preteklosti smo obudili spomin na dekliško skupino Unique, ki je bila plod tekmovalne oddaje Popstars. Leta 2003 so namreč na POP TV obelodanili, da so izbranke tekmovanja postale 18-letna Jasna, 19-letna Špela in 21-letna Maja. Simpatična dekleta so se sicer po kratkem obdobju skupnega ustvarjanja razšla, zlasti o Jasni in Špeli pa v letih, ki so sledila ni bilo veliko slišati. Pa smo pocukali za rokav Špelo Kregar, o kateri smo izvedeli, da se je zasidrala na področju oglaševanja. Kakšno pot je prehodila v minulih dveh desetletjih in kako živi danes?

CD skupine Unique foto: Promo foto

Zaljubljena v marketing

»Z marketingom sem se srečala med študijem skozi različna študentska dela in se vanj zaljubila. Znanje in izkušnje sem tekom let pridobivala tako na agencijski strani kot pri večjih mednarodnih podjetjih, kot sta Google in Lidl Slovenija. Danes pa sem zaposlena kot direktorica Službe za marketing in odnose z javnostmi na Zavarovalnici Sava,« nam je zaupala danes 40-letna Špela, ki glasbi ni povsem obrnila hrbta.

Srečna v objemu družine

»Še vedno rada pojem, predvsem v avtu z mojima fantoma in pa v družbi meni najdražjih ob zvokih kitare. V glasbi uživam in mi predstavlja sprostitev po napornem delovniku, najsi bo to ob športu, doma ali na kakšnem koncertu, na odrske deske pa me ne vleče več,« pove in nam zaupa še, kaj jo v življenju osrečuje in napaja z dobrim počutjem. »Na zasebnem področju mi srce najbolj napolnijo trenutki z mojo družino, energijo mi dajejo redne športne aktivnosti, zvečer pa se rada sprostim ob kakšni dobri knjigi.«

Špela Kregar foto: Klemen Razinger

prejšnji članek
Veliko priznanje za Josipa iz Botrov
Svet slavnih
Veliko priznanje za Josipa iz Botrov
naslednji članek
Javna zahvala žalujoče Melanie Trump
Svet slavnih
Javna zahvala žalujoče Melanie Trump
#obraziavenija
obraziavenija