državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo slovenska skupina po skoraj 9 letih razpadla?

8. 2. 2024; 10.00
Avtor: K.M.
bomb-shell-2023

Bomb Shell 2023 foto: Zupančič Design Video

Objavili so sporočilo, zaradi katerega so oboževalci zaskrbljeni.

Bomb Shell je slovenska poprock skupina, ki deluje od maja 2015. Zasedba je začela kot skupina, ki pripravlja svoje različice velikih hitov, že leta 2016 pa so izdali svojo prvo avtorsko pesem, s katero so se predstavili tudi na Melodijah morja in sonca. Skupino trenutno sestavljajo najbolj prepoznavna pevka Petra Zore, ki je nastopila tudi v oddaji Znan obraz ima svoj glas ter Anže Turk, Aljaž Božič, Tadej Hribernik in Brane Štubljar mlajši. Člani pa so se zdaj znašli na točki, na kateri ne vedo, kako bi svoje glasbene poti vodili naprej. 

Takole so zapisali na družbenih omrežjih: "Z bandom smo sprejeli odločitev, ki ni bila lahka, saj smo skozi leta skupnega ustvarjanja doživeli številne nepozabne trenutke. Vendar smo prišli do točke, ko se moramo odločiti, kako nadaljevati našo glasbeno pot. Vzeli si bomo čas, da premislimo, kaj želimo doseči kot band in kot posamezniki ter kako želimo izraziti svojo glasbo." K temu pa so še dodali:

"V tem času bomo manj prisotni na družbenih omrežjih, vendar vas prosimo, da nas podprete in nam namenite čas, ki ga potrebujemo. Vaša ljubezen in podpora sta za nas izjemno pomembni. Hvala vam, ker ste bili del naše glasbene poti. Bodite potrpežljivi in se veselite našega skupnega ponovnega snidenja, ko in če bomo skupaj spet pripravljeni stopiti na oder in deliti našo prenovljeno glasbo z vami."

prejšnji članek
Presenetljivo slovo Mojce Mavec in Boštjana Romiha
Svet slavnih
Presenetljivo slovo Mojce Mavec in Boštjana Romiha
naslednji članek
Skrito v raju: 'Dino' tudi plesalec in model
Svet slavnih
Skrito v raju: 'Dino' tudi plesalec in model