pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ekipa Deželaku Junaku za abrahama pripravila številna presenečenja

14. 2. 2024; 09.37
Avtor: K.M.
Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak

Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak foto: Zajem zaslona

Priljubljeni radijski voditelj Miha Deželak danes praznuje svoj 50. rojstni dan. Zabava se je na Radiu 1 že včeraj začela s postavljanjem mlaja. Veselo pa je bilo tudi današnje jutro.

Mihi Deželaku so gasilci prostovoljnega gasilskega društva IG postavili mlaj, ki se ga v Sloveniji tradicionalno postavlja ob okroglih jubilejih, postavili kar pred prostori njegove službe, torej na parkirišču Radia 1. Že večerno dogajanje pa je bilo za voditelja veliko presenečenje, saj je mlaj dobil prvič, hkrati pa ni pričakoval, da ga bo na večer pred rojstnim dnem presenetila takšna množica. Med njimi tudi voditeljica in glasbenica Darja Gajšek na harmoniki, ki je z Deželakom v živo zapela kar nekaj njegovih najljubših pesmi. 

Slavje se je nadaljevalo tudi v današnjih zgodnjih jutranjih urah, saj je Miha navsezgodaj zjutraj pričakala Glasbena šola Bučar, nato je za glasbeno zabavo poskrbel Dejan Dogaja, prišla sta Blaž in Matic iz zasedbe Fehtarji in Mihi prinesla kolut sira, manjkal pa ni niti Luka Jezeršek. Za konec pa je slavljencu zapela še Nina Pušlar. Miha bo sicer v petek ravno pri Jezeršku z vsemi svojimi prijatelji. Ob praznovanju je seveda dobil različne pozornosti, izpolnila pa se mu je tudi velika želja, saj je v dar dobil električno kolo. 

Miha, vse najboljše tudi s strani našega uredništva!

prejšnji članek
Tina in Tiago na medenih tednih: On je glasen, prekinja me in veliko govori
Svet slavnih
Tina in Tiago na medenih tednih: On je glasen, prekinja me in veliko govori
naslednji članek
Zvezdnici Botrov, kot Hollywoodski divi
Svet slavnih
Zvezdnici Botrov, kot Hollywoodski divi