pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marjetka in Raay Vovk pokazala družinske posnetke in fotografije

5. 3. 2024; 12.30
Avtor: K.M.
marjetka vovk

Marjetka in Raay foto: Neo Visuals

Dvojec Maraaya je sploh prvič tako globoko odprl svoje srce in javnosti pokazal družinske utrinke, ki jih do zdaj še ni delil z javnostjo.

Marjetka in Raay sta glede svoje zasebnosti kar skrivnostna, saj svojih dveh sinov ne kažeta v javnosti. Oziroma to naredita le redko, ob tem pa ne razkrivata njunih obrazov. Zdaj pa sta se odločila za spremembo, saj sta v novem videospotu za pesem Zaklad sploh prvič pokazala tako nazorne posnetke in fotografije 12-letnega Vida in 10-letnega Oskarja. Gre pa za zasebne posnetke prvih let njunih življenj. Vid in Oskar sta sicer že sodelovala v videospotu za pesem Drevo, a glasbenika tudi takrat nista pokazala njunih obrazov.

"Prišel je dan, ko z vami deliva nekaj, kar nama je bilo do zdaj sveto in samo za naju. Nisva si mislila, da bova kdaj tako globoko odprla srce, da bi delila z svetom trenutke, ki so bili do sedaj bili samo najini, naši. A prišla je pesem, prišla je zgodba, ki je vse to izvabila iz naju. Tukaj je Zaklad! Pesem, ki opisuje najlepši trenutek v najinem življenju, trenutek, ko sva postala starša dveh prekrasnih src, trenutek, ko sva v naročju držala najin največji zaklad," sta ob najavi pesmi zapisala zakonca Vovk. 

Pod glasbo se tudi tokrat podpisuje Raay, tako kot pri večini zadnjih hitov v slovenskem jeziku pa je besedilo spisala Marjetka. 

prejšnji članek
Polnozrnati kruh z avokadom in jajcem
Kulinarika
Polnozrnati kruh z avokadom in jajcem
naslednji članek
Znano, kdaj se na male ekrane vrača MasterChef Slovenija
Resničnostni šovi
Znano, kdaj se na male ekrane vrača MasterChef Slovenija