palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znano, kaj se dogaja z oddajo Glasbeni pozdrav

6. 3. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
hofer

Andrej Hofer foto: edit: njena.si

Na TV SLO so razkrili, kdaj se boste lahko zabavali ob težko pričakovani oddaji Glasbeni pozdrav, ki se bo odvijala pod taktirko voditelja Andreja Hoferja.

O novi narodnozabavni oddaji Glasbeni pozdrav se je šušljalo še preden so jo uvrstili v programsko shemo, sedaj pa je končno napočil čas, da vam sporočimo veselo novico. Glasbeni pozdrav bo prvič na sporedu v petek, 15. marca 2024, ob 20. uri, na TV SLO 1.

Oddaja bo pod taktirko Andreja Hoferja povezovala tako ljubitelje nostalgije kot tiste, ki prisegajo na mlajše generacije ustvarjalcev omenjene glasbene zvrsti. »Enourna petkova večerna oddaja se bo osredotočala predvsem na slovensko ljudsko in zabavno glasbo. Namenjena je tako mlajšim kot starejšim generacijam, osrednja nit oddaje pa so ustvarjalci, pevci, pevke, skupine in avtorji, ki oblikujejo domačo glasbeno sceno ter jo bogatijo s svojo popularnostjo in prepoznavnostjo,« pojasnjujejo na RTV Slovenija in dodajajo, da bo oddaja spremljala dogajanje na slovenskih glasbenih odrih, festivalske nagrajence, mlade sestave ter posameznike, ki s svojo avtorsko glasbo puščajo pečat v medijskem prostoru. Skratka, nagovarjala bo tako starejšo populacijo kot tudi mlajše ter s tem gradila most med generacijami in ohranjala povezanost z zvestimi oboževalci tudi v tujini.

Popestritev vsebine

To pa še ni vse, v vsaki oddaji se bosta namreč srečala dva osrednja protagonista - predstavnika mlajše in starejše generacije, ki bosta v pogovoru z voditeljem izmenjala poglede na glasbo, spomine, znanje ter avtorske ideje, manjkal pa ne bo niti vpogled v njihove osebne odnose ter družinske vezi. Prva gosta bosta Alfi Nipič in Maša Frece.

Dodatno presenečenje

Da pa voditelju Andreju ne bo vodenje oddaje teklo kot po maslu, so ustvarjalci poskrbeli za prav posebno presenečenje. V studiu (in v garderobi ter zaodrju) bo namreč voditelju mešal štrene mladi Primorec Sandi Morel, ki obožuje vse goste v studiu, želi postati glasbenik in tudi sovoditelj petkove večerne oddaje. Mu bo to res uspelo?

Andrej Hofer in Sandi Morel. foto: Adrian Pregelj, RTV Slovenija

prejšnji članek
Brak na prvu: Tina in Tiago v sporu zaradi brskanja po telefonu
Svet slavnih
Brak na prvu: Tina in Tiago v sporu zaradi brskanja po telefonu
naslednji članek
Kdaj bo konec serije Skrito v raju?
Svet slavnih
Kdaj bo konec serije Skrito v raju?