nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lindsey Vonn razgalila svojo zasebnost

28. 7. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
Lindsey Vonn

foto: Profimedia

Ameriška smučarka je sodelovala v intervjuju, ki je o njen razkril stvari, ki jih do zdaj še niste vedeli.

Ena izmed najboljših smučark v zgodovini tega športa in hkrati tudi zelo priljubljena Lindsey Vonn je na svojem uradnem facebook profilu pripravila kar lasten 'intervju', saj je dala svojim oboževalcem možnost, da ji zastavijo katerokoli vprašanje, ona osebno pa je na njih odgovarjala. Ker je bilo vprašanj kar veliko, več kot 800, so bili odgovori kar kratki, vseeno pa je z njimi razkrila tudi nekatere podrobnosti iz svojega življenja, ki so bile do zdaj skrite. 

Poleg tega, da je povedala, da še ne misli nehati tekmovati, saj se počuti dobro, da je treba vztrajati in delati na sebi, če želiš uspeti, je Lindsey razkrila tudi to, kaj veno vzame s sabo na pot. To je namreč njena psička Lucy. Odločno je povedala, da ne namerava postati veganka in da je njena najljubša jez zmrznjen jogurt. Dobila pa je tudi nekoliko neprijetno vprašanje, saj jo je eden izmed sledilcev vprašal, če sta s tekmico, švicarsko smučarko Laro Gut, dobri prijateljici. ''Um, ne ravno. Sva pa prijateljski,'' je odgovorila Vonnova. 

Ameriška smučarka sicer v zadnjem času velikokrat komunicira z oboževalci, saj jim odgovarja na družbenih omrežjih, še večkrat pa z njimi deli fotografije svojega zasebnega življenja in priprav na novo sezono. 

Preberite še: Smučarka je z vročo fotografijo razvajala oboževalce

prejšnji članek
FOTO: Roger Federer se po veliki zmagi sprošča v Italiji
Svet slavnih
FOTO: Roger Federer se po veliki zmagi sprošča v Italiji
naslednji članek
Isaac Palma: Namesto dopusta sta se z ženo lotila dela
Svet slavnih
Isaac Palma: Namesto dopusta sta se z ženo lotila dela