oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Goran Dragić se bo njim zahvalil na prav poseben način

5. 5. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Goran Dragić

Goran Dragić foto: Profimedia

Slovenski košarkar kljub življenju "čez lužo" še naprej pušča močan pečat v Sloveniji in skrbi za košarkarski razvoj slovenske mladine.

Slovenski košarkarski as Goran Dragić je v Sloveniji že prenovil dve košarkarski igrišči in odprl pametni igrišči v ljubljanskem Tivoliju in v Mariboru. Zgodba pa se seveda z njima ni končala, saj priljubljeni Gogi nadaljuje s prenovami po Sloveniji. Odprtje naslednjega igrišča se bo tako zgodilo že naslednji mesec. 

"V znak spoštovanja in zahvale do ustanove, kjer sem opravil srednješolsko izobraževanje, bomo skupaj s sponzorji in partnerji moje Goran Dragić Foundation ter Šolskim centrom Novo mesto in z mojim dobrim prijateljem Matjažem Smodišem, obnovili košarkarski igrišči pred Šolskim centrom Novo mesto. Hvala Šolski center Novo mesto za posredovano znanje in vso pomoč na moji šolski poti ter iskrena hvala zvestim sponzorjem in partnerjem brez katerih projekt #podamdaigram ne bi bil tako uspešen! To bo že tretje prenovljeno igrišče, v pripravi na prenovo pa je tudi že četrto," je na družbenih omrežjih zapisal Dragić in dodal, da bo odprtje prenovljenih kar dveh igrišč v Novem mestu že v mesecu juniju. 

Ob objavi je pripel tudi fotografijo, ki prikazuje, kako bosta igrišči videti po prenovi. Če vam fotografije spodaj ne prikaže, si jo oglejte TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Oh, ta sedemdeseta: Vrača se skoraj celotna originalna zasedba
Moda&Lepota
Oh, ta sedemdeseta: Vrača se skoraj celotna originalna zasedba
naslednji članek
Talent Marko razkril neznani svet glasbenikov
Svet slavnih
Talent Marko razkril neznani svet glasbenikov