zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poseben uspeh in čast za hči Marka Milića

28. 8. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
marko milic

Marko in Vesna Milić in Ela Nala. foto: Mediaspeed

Starša Marko in Vesna Milić sta zagotovo ponosna.

V Ljubljani bo od 11. do 17. septembra potekal tretji turnir WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana. Seznam prijav je zelo zanimiv, program je že znan, na voljo pa so že tudi vstopnice. V glavnem turnirju je za zdaj pet Slovenk. Med njimi pa tudi druga hči nekdanjega slovenskega košarkarja Marka Milića in njegove žene Vesne - 17-letna Ela Nala Milić. Ela je ena izmed treh dobitnic posebnega vabila organizatorja. Poleg nje je vabilo dobila tudi Nina Potočnik.

Sicer bodo na turnirju zaigrale tudi Tamara Zidanšek, Kaja Juvan in Veronika Erjavec. V kvalifikacijah bo nastopila Dalila Jakupović, vabilo kapetana za nastop v kvalifikacijah pa je dobila Živa Falkner. Najvišje postavljena igralka je sicer Avstrijka Julia Grabher, ki je trenutno na 54. mestu lestvice WTA. Med prijavljenimi igralkami najdemo tudi Srbkinjo Olgo Danilović, Francozinjo Alize Cornet, pa Španko Aliono Bolsovo, ki je letos zmagala na turnirju serije WTT v Kopru.

Turnir bo v Ljubljani potekal na dveh lokacijah, vsi najpomembnejši dvoboji bodo odigrani na Kongresnem trgu, prvi del turnirja pa bo potekal tudi na teniških igriščih v parku Tivoli. Osrednje igrišče v parku Zvezda, poimenovano po teniški legendi Mimi Jaušovec, bodo začeli postavljati 4. septembra, končano pa naj bi bilo 6. septembra. Za igralke se bo odprlo 9. septembra dopoldne. Finale turnirja bo na sporedu v nedeljo, 17. 9., ob 15. uri.

prejšnji članek
Film z Niko Rozman vlogi nominiran za študentskega oskarja in bafto
Kultura
Film z Niko Rozman vlogi nominiran za študentskega oskarja in bafto
naslednji članek
Kaj vam o zaprtju sporoča vaš jezik?
Zdravje
Kaj vam o zaprtju sporoča vaš jezik?