stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je Goran Dragić naredil za slovenske otroke

19. 3. 2024; 07.53
Avtor: K.M.
1704374490-mm2-0899-1704374452059

Goran Dragić se tudi uradno poslavlja. foto: Martin Metelko

Slovenski košarkar je s srčno izbranko obiskal Pediatrično kliniko v Ljubljani.

Slovenski košarkar se te dni mudi v Ljubljani, v domovino pa je pripeljal tudi srčno izbranko Greice Murphy. Več o tem si preberite tukaj. Obisk pa ni samo zasebne narave, ampak tudi poslovne. Goran Dragić namreč ureja vse podrobnosti s svojim že 10. košarkarskim taborom za otroke, potekajo pa tudi dogovori v povezavi s poslovilno tekmo, ki bo v razprodani Areni Stožice potekala konec avgusta. Kljub temu si je včeraj vzel čas in obiskal otroke v Pediatrični kliniki v Ljubljani.

"Danes je male bolnike in osebje na Pediatrični kliniki z obiskom razveselil slovenski košarkarski zvezdnik Goran Dragić, ki po zaključku športne kariere nadaljuje svoje dobrodelno poslanstvo v okviru svoje fundacije. Simpatični Gogi si je prav za vsakega od otrok, ki so ga želeli spoznati, vzel čas, poklepetal je tudi z “angeli v belem in modrem”, kot je označil naše zdravnike, sestre in ostale, ki skrbijo za najmlajše na bolnišničnih oddelkih. Prinesel je darila in obljubil, da se kmalu spet vrne," so ob seriji fotografij zapisali na uradnem družbenem profilu UKC Ljubljana. 

"Radi bi se zahvalili vodstvu klinike za prijazen sprejem, malim junakom pa za super energijo. Želimo, da bi se vsi hitro pozdravili in znova uživali v vsem kar jih veseli! Posebna zahvala pa gre našim sponzorjem in partnerjem za vso podporo, s katero smo lahko obdarili otroke in zdravnike ter jim tako vsaj malo polepšali dan," pa je Goran zapisal na profilu svoje fundacije. Z njim je bila tudi njegova srčna izbranka Greice, ki je prav tako poklepetala z osebjem. 

prejšnji članek
FOTO: S Petro Kerčmar praznovala tudi sin in Uroš Slak
Svet slavnih
FOTO: S Petro Kerčmar praznovala tudi sin in Uroš Slak
naslednji članek
Talent Marko kaznovan zaradi nasilnega videa
Resničnostni šovi
Talent Marko kaznovan zaradi nasilnega videa