stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Obliž za rano vseh tistih, ki so ostali brez vstopnice za Dragićev spektakel

18. 3. 2024; 02.35
Avtor: K.M.
Goran Dragić

Zvezdan Martić, Goran Dragić in Matej Avanzo foto: Miloš Ojdanič / RTV Slovenija

Kje in kako si boste lahko ogledali poslovilno tekmo slovenskega košarkarja?

RTV Slovenija je danes, 18. 3. 2024, pridobila pravice za prenos dobrodelnega gala večera ter poslovilne tekme Gorana Dragića, na katerih bo zbiral sredstva za mlade športnike, ki si udejstvovanja v različnih športnih disciplinah ne morejo privoščiti. Dvodnevni dobrodelni spektakel ob slovesu Gorana Dragića od profesionalne košarkarske kariere bodo gledalci poslušalci in uporabniki spletnega portala lahko 23. in 24. avgusta 2024 spremljali na drugem programu Televizije Slovenija, Valu 202 in na rtvslo.si. Gre zagotovo za ogromen obliž na rano vsem tistim, ki so ostali brez vstopnice. 

Na njem bo Goran Dragić skupaj s športnimi kolegi, mnogimi športnimi legendami in košarkarskimi navdušenci zbiral sredstva za mlade športnike. Zbrana sredstva se bodo razdelila med program Botrstvo v športu, katerega nosilec je Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, in Fundacijo Goran Dragić. Vse leto 2024 pa bo možno Goranove humanitarne projekte podpreti tudi s pošiljanjem SMS-ov, in sicer z besedilom GOGI5 ali GOGI10 na številko 1919.

S slovesom Gorana Dragića bo Ljubljana konec avgusta postala epicenter svetovne košarke, saj so svojo prisotnost že potrdile številne košarkarske legende in zvezdniki, med njimi Luka Dončić, Janis Andetokumbo, Nikola Jokić in Jimmy Butler. Poleg njih se bodo dogodka udeležili tudi drugi zvezdniki, kot so Luis Scola, Bogdan Bogdanović, Steve Nash, Nikola Vučević, Steve Kerr, Erik Spoelstra, Marc Gasol ter številni slovenski sedanji in nekdanji košarkarji, med drugimi Rašo Nesterović, Beno Udrih, Vlatko Čančar, Matjaž Smodiš, Boštjan Nachbar, Sani Bečirović, Primož Brezec, Gašper Vidmar in Klemen Prepelič.

prejšnji članek
Na vrtu: šparglji z visoke grede
Življenjski slog
Na vrtu: šparglji z visoke grede
naslednji članek
Testenin po kuhanju nikoli ne spirajte!
Kulinarika
Testenin po kuhanju nikoli ne spirajte!